Μενού
  • Α-
  • Α+

O Matthew Mindler, το άλλοτε παιδί - σταρ του Χόλιγουντ, έβαλε μόνος του τέρμα στη ζωή του σε ηλικία 19 ετών, με χημική ουσία που αγόρασε από το Amazon έναντι 15 δολαρίων. Νωρίτερα είχε αναζητήσει στο διαδίκτυο τρόπους για να αυτοκτονήσει, σύμφωνα με τη μητέρα του και αξιωματούχους που επικαλείται το Page Six.  

Τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης έδειξαν πως ο ηθοποιός της ταινίας «Our Idiot Brother» αυτοκτόνησε, όπως αποκάλυψε το TMZ. Η ουσία που χρησιμοποιείται για τη διατήρηση τροφίμων, όπως το κρέας, έχει σκοτώσει ανθρώπους στο παρελθόν, ρίχνοντας την πίεση του αίματος και περιορίζοντας την τροφοδοσία οξυγόνου στον οργανισμό. 

https://twitter.com/nypost/status/1448906758332768256?ref_src=twsrc^tfw

Ο ηθοποιός έψαχνε στο διαδίκτυο πληροφορίες για να προμηθευτεί την ουσία και να τη χρησιμοποιήσει για να βάλει τέρμα στη ζωή του. Η μητέρα του δήλωσε συντετριμμένη πως δεν είχε ιδέα για τις αυτοκτονικές σκέψεις του γιου της.  «Η ποσότητα που είχε αγοράσει ο ηθοποιός ήταν αρκετή για να σκοτώσει τέσσερα άτομα», είπε η ίδια. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA