Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ροζ βίντεο «καίει» τον «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους - Του ζητούν να παραιτηθεί

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τουρκοκυπριακά δημοσιεύματα που επικαλείται το sigmalive, ο Ερσάν Σάνερ δέχεται μεγάλη πίεση να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου του κόμματος ενώ την ίδια στιγμή του ασκούνται πιέσεις για να αποσυρθεί από τη θέση του «πρωθυπουργού», προκειμένου να αποφευχθεί η νομική και πολιτική κρίση

Bίντεο με τον «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους στην Κύπρο, Ερσάν Σάνερ, το οποίο δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το απόγευμα της Τρίτης (19/10), έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην τουρκοκυπριακή κοινότητα και στο UBP. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τουρκοκυπριακά δημοσιεύματα που επικαλείται το sigmalive, ο Ερσάν Σάνερ δέχεται μεγάλη πίεση να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου του κόμματος ενώ την ίδια στιγμή του ασκούνται πιέσεις για να αποσυρθεί από τη θέση του «πρωθυπουργού», προκειμένου να αποφευχθεί η νομική και πολιτική κρίση.

Μάλιστα, άνθρωποι από το κοντινό περιβάλλουν του Σάνερ τονίζουν ότι η επιμονή του στην «προεδρία» μετά τη δημοσιοποίηση του ροζ βίντεο θα τραυματίσει το UBP και θα προκαλέσει μη αναστρέψιμη ζημιά. Αξίζει, πάντως, να τονιστεί ότι το ροζ βίντεο δεν έχει ανέβει σε ανοικτή πρόσβαση σε κανένα κοινωνικό δίκτυο λόγω του περιεχομένου του. Κυκλοφόρησε όμως πάρα πολύ μέσω μηνυμάτων μεταξύ προσωπικών λογαριασμών σε όλα τα δίκτυα επικοινωνίας.

Στην ύπαρξη βίντεο με τον «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους, Ερσάν Σανέρ, είχε αναφερθεί στο twitter ο Τούρκος δημοσιογράφος, Ερκ Ατζιαρέρ, ο οποίος κάνει αναφορά και στον επιχειρηματία, Χαλί Φαλγιαλί στα κατεχόμενα, που φέρεται να είχε στην κατοχή του ροζ βίντεο με γραφειοκράτες και πολιτικούς και αυτά πέρασαν στην κατοχή του Τούρκου αρχιμαφιόζου, Σεντάτ Πέκερ.

Image

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Κύπρος #Ροζ Βίντεο #παραίτηση

Best of Internet