Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγελαφικές καταστάσεις επικράτησαν σε πολιτική ομιλία στο Ιράν! Στη διάρκεια της παρουσίασης του νέου πλάνου διακυβέρνησης, από τον κυβερνήτη Αμπεντίν Κοράμ, ένας άνδρας, ανέβηκε στο βήμα, τον πλησίασε και τον χαστούκισε!  Την ώρα που το «θύμα» ήταν στο βήμα και μιλούσε στο κοινό, χωρίς να προηγηθεί καμία κουβέντα, ο άνδρας που φέρεται να είναι πολιτικός και πρώην στρατιωτικός, χαστούκισε τον κυβερνήτη στο πρόσωπο και στη συνέχεια τον έσπρωξε, μέχρι να τον «μαζέψει» η ασφάλεια.  

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται η «Daily Mail», ο άνδρας ήταν έξαλλος, γιατί η γυναίκα του έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, το οποίο συνέδεσε με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο κυβερνήτης! Ο Κοράμ επέστρεψε αργότερα στο βήμα και θυμήθηκε την περίοδο που είχε απαχθεί από Σύριους αντάρτες το 2013: «Δεν τον ξέρω φυσικά, αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι, αν και δεν ήθελα να το πω, όταν βρισκόμουν στη Συρία με μαστίγωνε ο εχθρός 10 φορές την ημέρα και με χτυπούσαν. Με σημάδευαν με ένα γεμάτο όπλο στο κεφάλι μου. Τον θεωρώ ισάξιο με αυτούς τους εχθρούς, αλλά τον συγχωρώ». 

Ο κυβερνήτης δήλωσε ότι δεν είναι διατεθειμένος να κινηθεί εναντίον αυτού που του επιτέθηκε, όμως η Εισαγγελία της Ταμπρίζ ανακοίνωσε πως ξεκίνησε έρευνα εναντίον του θύτη και ότι θα ληφθούν νομικά μέτρα εναντίον του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA