Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ιράν: Πολιτικός χαστούκισε τον κυβερνήτη σε live ομιλία του λόγω του... εμβολίου για τον κορονοϊό

Πολιτικός στο Ιράν χαστούκισε τον νέο κυβερνήτη - Ήταν έξαλλος γιατί η γυναίκα του «υποχρεώθηκε» να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό και το «χρέωσε» στα νέα μέτρα πο0υ ανακοίνωσε ο κυβερνήτης - Τον... μάζεψε η ασφάλεια αφού είχε χειροδικήσει

(Πηγή: youtube)
(Πηγή: youtube)

Τραγελαφικές καταστάσεις επικράτησαν σε πολιτική ομιλία στο Ιράν! Στη διάρκεια της παρουσίασης του νέου πλάνου διακυβέρνησης, από τον κυβερνήτη Αμπεντίν Κοράμ, ένας άνδρας, ανέβηκε στο βήμα, τον πλησίασε και τον χαστούκισε! Την ώρα που το «θύμα» ήταν στο βήμα και μιλούσε στο κοινό, χωρίς να προηγηθεί καμία κουβέντα, ο άνδρας που φέρεται να είναι πολιτικός και πρώην στρατιωτικός, χαστούκισε τον κυβερνήτη στο πρόσωπο και στη συνέχεια τον έσπρωξε, μέχρι να τον «μαζέψει» η ασφάλεια.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται η «Daily Mail», ο άνδρας ήταν έξαλλος, γιατί η γυναίκα του έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, το οποίο συνέδεσε με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο κυβερνήτης! Ο Κοράμ επέστρεψε αργότερα στο βήμα και θυμήθηκε την περίοδο που είχε απαχθεί από Σύριους αντάρτες το 2013: «Δεν τον ξέρω φυσικά, αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι, αν και δεν ήθελα να το πω, όταν βρισκόμουν στη Συρία με μαστίγωνε ο εχθρός 10 φορές την ημέρα και με χτυπούσαν. Με σημάδευαν με ένα γεμάτο όπλο στο κεφάλι μου. Τον θεωρώ ισάξιο με αυτούς τους εχθρούς, αλλά τον συγχωρώ».

Ο κυβερνήτης δήλωσε ότι δεν είναι διατεθειμένος να κινηθεί εναντίον αυτού που του επιτέθηκε, όμως η Εισαγγελία της Ταμπρίζ ανακοίνωσε πως ξεκίνησε έρευνα εναντίον του θύτη και ότι θα ληφθούν νομικά μέτρα εναντίον του.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Ιράν #πολιτικοί #Χαστούκι #Κορονοϊός #Εμβόλιο

Best of Internet