Μενού
  • Α-
  • Α+

Πού πας ρε Τρύφωνα.... το ξέρει η μανούλα σου; Η ατάκα της ταινίας του Θανάση Βέγγου που πήγε να κάνει τον διαιτητή σε αγώνα μποξ, ταιριάζει γάντι στην ιστορία που έρχεται από την Αριζόνα των ΗΠΑ, όταν επίδοξοι ληστές πήγαν να κλέψουν ένα βενζινάδικο, αλλά έπεσαν επάνω σε βετεράνο πεζοναύτη των ΗΠΑ! Ηταν τρεις, είχαν πιστόλια, ήταν προετοιμασμένοι για το έγκλημα... αλλά δεν τα λογάριασαν σωστά.

Ο πεζοναύτης που βρισκόταν ως πελάτης μέσα στο βενζινάδικο, χωρίς να το σκεφτεί και πολύ άρπαξε το πιστόλι του πρώτου και άρχισε να τον γρονθοκοπεί! Ο δεύτερος δράστης δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει και ο τρίτος βλέποντας τους... συντρόφους του να τρώνε ξύλο, έπραξε όπως κάθε ληστής που σέβεται τον εαυτό του: Το έβαλε στα πόδια! 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό εξελίχθηκε γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Τρεις ύποπτοι φαίνονται στα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας να εισέρχονται στο βενζινάδικο, με τον ένα εξ αυτών να κρατά πιστόλι, ο δεύτερος να εισέρχεται και ο τελευταίος είχε τον ρόλο του «τσιλιαδόρου». 

Οπως θα έλεγε και ο Θανάσης Βέγγος... σίδερο ήταν ο πεζοναύτης!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA