Μενού
  • Α-
  • Α+

Για έναν κοινό θνητό που ερωτεύτηκε, η πριγκίπισσα Μάκο της Ιαπωνίας θυσίασε τίτλους, προνόμια και χρήματα. Η ανιψιά του αυτοκράτορα παντρεύτηκε, παρά τις αντιδράσεις, τον εκλεκτό της καρδιάς της στο Δημαρχείο και ετοιμάζεται να ταξιδέψει μαζί του στη Νέα Υόρκη.

Ο παραμυθένιος πριγκιπικός γάμος έγινε μία απλή τελετή στο Δημαρχείο. Η πρώην πριγκίπισσα της Ιαπωνίας, ανιψιά του αυτοκράτορα, πλέον έχει επίθετο, ονομάζεται Μάκο Κομούρο καθώς παντρεύτηκε αθόρυβα τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κέι. Οι νεόνυμφοι παραχωρούν συνέντευξη Τύπου και εκφράζουν τον έρωτά τους.  Η πρώην πριγκίπισσα της Ιαπωνίας, Μάκο είπε: «Ο Κέι είναι τα πάντα για μένα. Για εμάς αυτός ο γάμος είναι αναγκαίος για να ζήσουμε μαζί και να διαφυλάξουμε σαν τα μάτια μας τα συναισθήματά μας».

Η Μάκο και ο Κέι γνωρίστηκαν στο πανεπιστήμιο του Τόκιο και το 2017 ανακοινώνουν την πρόθεσή τους να αρραβωνιαστούν. Αμέσως ξεσπάει σάλος, η κοινωνία της Ιαπωνίας δεν μπορεί να δεχτεί ότι μία πριγκίπισσα παντρεύεται έναν κοινό θνητό.«Αγαπώ την Μάκο. Ζούμε μονάχα μία φορά και θέλω να είμαι με την γυναίκα που αγαπώ», είπε ο σύζυγός της. 

Τα tabloid αποκαλύπτουν ένα σκάνδαλο όπως το λένε ανάμεσα στην μητέρα του Κέι και τον πρώην αρραβωνιαστικό της που υποστηρίζει πως του οφείλει 36.000 δολάρια. Η διχασμένη ιαπωνική κοινωνία διαδηλώνει.Με μία τυπική υπόκλιση η Μάκο αποχαιρετά τους γονείς της και την 26χρονη αδελφή της Κάκο, η οποία είναι η μόνη που την αγκαλιάζει και αποχωρεί από τα αυτοκρατορικά διαμερίσματα. Σε λίγο καιρό, οι νεόνυμφοι θα είναι μόνιμοι κάτοικοι της Νέας Υόρκης, αφού ο Κέι εργάζεται εκεί σε δικηγορικό γραφείο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA