Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα ακόμη αποτρόπαιο έγκλημα ήρθε στην επιφάνεια, όπου ένας άνδρας συνελήφθη στο Χάλιφαξ για τη δολοφονία της γυναίκας του. Αυτό που κάνει την υπόθεση ακόμα πιο ασυνήθιστη είναι ότι ο 45χρονος Τόμας Νατ φέρεται να σκότωσε την 52χρονη Ντον Γουόλκερ, μόλις τέσσερις μέρες μετά τον γάμο τους! Το πτώμα της γυναίκας που φέρεται να στραγγαλίστηκε, βρέθηκε πεταμένο μέσα σε βαλίτσα κοντά στο σπίτι της πίσω από κάποια δέντρα.

Το φρικιαστικό εύρημα ήρθε στο φως την Κυριακή, σε παιδική χαρά στις παρυφές του Χάλιφαξ, με την αστυνομία του Γουέστ Γιορκσάιρ στη Βρετανία να θεωρεί τον γαμπρό τον μόνο ύποπτο για τον φόνο, χωρίς καν να αναζητεί άλλους υπόπτους.

Η τελετή και οι φωτογραφίες στο ληξιαρχείο του Χάλιφαξ

Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν τον Ιανουάριο του 2020 και παντρεύτηκαν την περασμένη Τετάρτη στο ληξιαρχείο του Χάλιφαξ παρουσία λιγοστών συγγενών και φίλων, που τους έβγαλαν φωτογραφία να υπογράφουν το πιστοποιητικό του γάμου κρατώντας ένα παιδί. Ο Τόμας Νατ έχει τρία παιδιά, ενώ η 52χρονη Ντον Γουόλκερ είχε ένα αγοράκι νηπιακής ηλικίας και μία 30χρονη κόρη.

Οι αρμόδιοι ερευνούν το σπίτι του ζεύγους και ανακρίνουν τον Νατ προκειμένου να διαλευκάνουν το έγκλημα. Οι ντετέκτιβ επιθυμούν να μιλήσουν με τον άνθρωπο που ανέφερε τον θάνατο. Ο συγκεκριμένος δεν δήλωσε την ταυτότητά του στους αξιωματικούς. Η αστυνομία δέχθηκε μία κλήση στις 16:38 την Κυριακή και τώρα οι αξιωματικοί επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για το τι προηγήθηκε.

Καλεσμένος του γάμου είπε στη Sun: «Δεν μπορώ να πιστέψω τι συνέβη. Ήταν ένας πολύ όμορφος γάμος και η Ντον ήταν όμορφη. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάτι τέτοιο συνέβη και μάλιστα τόσο σύντομα μετά τον γάμο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA