Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας άντρας που ισχυρίζεται ότι είναι ταξιδιώτης του χρόνου και έχει «ξεμείνει» μόνος του στο έτος 2027 είναι αποφασισμένος να αποδείξει ότι πράγματι είναι ο τελευταίος άνθρωπος που έχει μείνει στη γη. Στο τελευταίο του βίντεο, στο TikΤok, βρίσκεται ολομόναχος σε ένα τεράστιο ξενοδοχείο της Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη

Ο TikToker Χαβιέ ( @unicosobreviviente - που σημαίνει «ο μόνος επιζών») έχει συγκεντρώσει πάνω από 6 εκατομμύρια οπαδούς, καθώς μοιράζεται τις σόλο περιπέτειές του ως «ταξιδιώτης στο χρόνο» βιντεοσκοπώντας εγκαταλελειμμένα μέρη και κτίρια. Έχει μάλιστα προειδοποιήσει ότι οι άνθρωποι θα εξαφανιστούν σε μερικά χρόνια. Οι επικριτές του λένε ότι απλά βιντεοσκοπεί μέρη στα οποία τη συγκεκριμένη στιγμή επικρατεί ηρεμία. 

https://www.tiktok.com/@unicosobreviviente/video/7029292537806376198

Στο τελευταίο το βίντεο, εμφανίζεται σε έναν κεντρικό δρόμο της Βαρκελώνης που υπό άλλες συνθήκες θα ασφυκτιούσε από ζωή. Η ίδια ερημική κατάσταση επικρατεί και στα πλάνα που δείχνει από το ξενοδοχείο της Μπαρτσελόνα. «Είμαι παγιδευμένος μεταξύ 2021 και 2027. Είμαι σε έναν κόσμο παράλληλο με τον δικό σας», επιμένει ο Χαβιέ. Ένα άτομο έγραψε: «Είναι προφανώς ένα βίντεο από το lockdown όταν κανείς δεν ήταν έξω», ενώ άλλοι σχολίασαν το γεγονός ότι στην αρχή του βίντεο εμφανίζεται ένα πτηνό. Πώς τα πουλιά σώθηκαν και οι άνθρωποι όχι, ρωτάνε. 

Σημειώνεται, ότι ο Χαβιέ δεν είναι το μοναδικό άτομο που κάνει τέτοιου είδους βίντεο. Ένας άλλος TikToker (@aesthetictimewarper» ισχυρίζεται ότι βρίσκεται στο έτος... 2714 και είχε προβλέψει ότι στις 11 Αυγούστου θα εισβάλλουν εξωγήινοι και θα πολεμήσουν με την ανθρωπότητα, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA