Μενού
  • Α-
  • Α+

Νεκρός από πυροβολισμούς στο Μέμφις των ΗΠΑ, έπεσε ο γνωστός ράπερ Young Dolph, ενώ βρισκόταν μέσα σε κατάστημα στο Μέμφις, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη (17/11) η αστυνομία. Ήταν 36 ετών και πατέρας δύο παιδιών.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι ο μουσικός, ο οποίος κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ King of Memphis το 2016, δέχτηκε πυρά ενώ έμπαινε σε μαγαζί με μπισκότα.

Σύμφωνα με το TMZ, σημειώθηκε ένας πυροβολισμός, με τη σφαίρα να περνάει από τη τζαμαρία του καταστήματος. Ο Young Dolph είχε στοχοποιηθεί και στο παρελθόν. Το 2017 δέχτηκε πολλές σφαίρες έξω από κατάστημα παπουτσιών στο Χόλιγουντ.

Τότε είχε τραυματιστεί στα χέρια και τους γλουτούς και είχε υποβληθεί σε επέμβαση. Εκείνη τη χρονιά το όχημά του πυροβολήθηκε πάνω από 100 φορές ενώ βρισκόταν στο Σάρλοτ και τότε είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον ράπερ Blac Youngsta. Στη συνέχεια οι κατηγορίες που του αποδίδονταν, αποσύρθηκαν.

https://twitter.com/JeremypierreFOX/status/1461049685976793094?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA