Μενού
  • Α-
  • Α+

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο του μοντέλου Christy Giles που εντοπίστηκε νεκρή έξω από νοσοκομείο του Λος Άντζελες. Ταυτόχρονα, η φίλη της και αρχιτέκτονας, Hilda Marcela Cabrales-Arzola, εγκαταλείφθηκε έξω από νοσοκομείο της πόλης και νοσηλεύεται εγκεφαλικά νεκρή. Συγγενείς ισχυρίζονται ότι οι δύο γυναίκες ναρκώθηκαν και βιάστηκαν από άτομα που δραστηριοποιούνται παράνομα στον χώρο της πορνογραφίας. 

Η 26χρονη αρχιτέκτονας από το Μεξικό Hilda Marcela Cabrales-Arzola συνάντησε την Christy Giles και ακόμα μια φίλη τους για να βγουν έξω. Θεωρείται ότι διασκέδαζαν στο ανατολικό Λος Άντζελες όταν συνάντησαν μια ομάδα ανδρών. Αντί να πάνε σε ένα πάρτι στο Hollywood Hills, οι τρεις γυναίκες πήγαν στα σπίτια των ανδρών. Ο Jan Cilliers, ο σύζυγος της Giles, δήλωσε στη Daily Mail πως «αυτοί οι άνθρωποι ανήκουν στο χειρότερο είδος, είχαν διασυνδέσεις με την υπόγεια σκηνή πορνογραφικών ταινιών και συσχετίζονται με ανθρώπους που πηγαίνουν σε snuff πάρτι». Τα snuff πάρτι είναι παράνομα και κατά τη διάρκειά τους γίνονται ακραίες σεξουαλικές πράξεις που καταλήγουν ακόμα και σε δολοφονίες

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2550213.html

Η τρίτη γυναίκα, που δεν θέλησε να δώσει το όνομά της, είπε πως Giles και Arzola «είχαν πλήρη διαύγεια», όταν τις άφησε περίπου στις 4 το πρωί. Ο Cilliers βρήκε τα ίχνη της γυναίκας του σε μια πολυκατοικία και κράτησε αντίγραφα των μηνυμάτων της στο iCloud. «Εκείνη τη νύχτα έστειλε μήνυμα στη Marcela, την κοπέλα με την οποία ήταν μαζί, στις 5:30 το βράδυ λέγοντας να φύγουν από εκεί, είπε, ενώ η Arzola απάντησε: «κάλεσε Uber, σε 10 λεπτά θα είναι εδώ». 

https://www.instagram.com/tv/CWV9sNJpWYF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν είναι πολλές λεπτομέρειες γνωστές, με την αστυνομία να διερευνά την υπόθεση. Έχει αναφερθεί πως χρησιμοποιήθηκε το ίδιο αυτοκίνητο για να εγκαταλείψει τα άψυχα σώματα των δυο γυναικών, οπότε το πιο πιθανό είναι πως ό,τι συνέβη στη Giles, συνέβη και στην Arzola. Όταν βρέθηκε το πτώμα της Giles, η Arzola ήταν εγκεφαλικά νεκρή. Δεν είναι σίγουρο αν έχει ενημερωθεί η οικογένειά της, ενώ η παρουσία της στο Λος Άντζελες καλύπτεται από μυστήριο. Το διαδικτυακό της προφίλ υποδεικνύει πως είχε σκοπό να πάει στον Καναδά, αφού είχε κάνει πρακτική σε διάφορα αρχιτεκτονικά γραφεία στο Μεξικό.

https://www.instagram.com/p/CLA73SyhtKv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του Cilliers, φαίνεται πως η Giles με την Arzola ήταν φίλες για αρκετό καιρό, οπότε είναι μάλλον αβέβαιο ότι μπορεί να έπαιξε κάποιον ρόλο στην απαγωγή τους. Η Giles βρέθηκε με ηρωίνη στο αίμα της, κάτι που ο σύζυγός της αποκλείει να έλαβε ηθελημένα.

https://www.instagram.com/p/CLA7FsmhZnO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δεν έπαιρναν ναρκωτικά»

Ο Jan Cilliers, ο σύζυγος της Giles που εργάζεται σαν φωτογράφος, είπε στη Daily Mail πως καμία από τις δυο γυναίκες δεν θα έπαιρνε ναρκωτικά εσκεμμένα  και προσπαθεί να διασυνδέσει τα ίχνη των δυο γυναικών, ώστε να μπορέσει να βρει τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για τον θάνατο της συζύγου του. «Η γυναίκα μου και οι δυο φίλες της πήγαν σε ένα πάρτι, όπου περνούσαν καλά. Εκεί η Marcela συνάντησε έναν άνδρα που της άρεσε και θα πήγαιναν όλοι μαζί σε ένα άλλο πάρτι στο Hollywood Hills. Αλλά δεν πήγαν τελικά ποτέ σε εκείνο το πάρτι και κατέληξαν στο σπίτι κάποιων ανδρών». 

https://www.instagram.com/p/BzvqdSyhatn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Dusty, μητέρα της Giles, είπε πως ο Cilliers έστειλε το τελευταίο μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο της συζύγου του στις 5:38 το πρωί, στην Cabrales-Arzola. «Ήταν η τελευταία φορά που η Christy ήταν ζωντανή και μπορούσε να κάνει κάτι με τη δική της θέληση», είπε η μητέρα. Εικάζεται πως οι δύο φίλες δεν μπορούσαν να μιλήσουν μπροστά σε άλλους και αντάλλασσαν μηνύματα. 

https://www.instagram.com/p/BvgWFCEHi17/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Πιστεύω ότι τις νάρκωσαν για να τις κρατήσουν εκεί και μετά τις βίασαν. Ίσως κατά τη διάρκεια της επόμενης ημέρας συνέχιζαν να τις ναρκώνουν όλο και περισσότερο ώστε να παραμείνουν πειθήνιες. Εκείνοι οι άνδρες είχαν 10 ώρες στη διάθεσή τους, ώστε να τις πλύνουν και να τις αφήσουν σε διαφορετικά νοσοκομεία. Αν η υπερβολική δόση προήλθε από ατύχημα, γιατί δεν κάλεσαν ασθενοφόρο; Γιατί να περιμένουν 10 ώρες μέχρι να πεθάνει για να αφαιρέσουν τις πινακίδες από το αμάξι τους, να καλύψουν τα πρόσωπά τους και να την εγκαταλείψουν σε ένα πεζοδρόμιο; Δεν βγάζει κανένα απολύτως νόημα, είναι παράλογο», είπε η μητέρα.

O Cillers θεωρεί πως η σύζυγός του κακοποιήθηκε σεξουαλικά και βιντεοσκοπήθηκε. «Αυτοί οι άνθρωποι... Είναι οι χειρότεροι...Τους είχαν δει με κάμερα στο πάρτι. Με τέτοιους δεν θα συναναστρεφόταν ποτέ η Giles. Δεν ξέρω πως έπεισαν τα κορίτσια να μπουν στο αυτοκίνητο». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA