Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια γάτα με το όνομα «Μίδας» γεννήθηκε με τέσσερα αυτιά λόγω μιας γενετικής μετάλλαξης, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να γίνει το απόλυτο viral όχι μόνο στην Τουρκία - γεννήθηκε στην Άγκυρα - αλλά και παγκοσμίως. Έχει ήδη 73.000 ακόλουθους και είναι μόλις... τεσσάρων μηνών. https://www.instagram.com/p/CWVzjVgIglR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η γάτα υιοθετήθηκε από την Canis Dosemeci στην τουρκική πρωτεύουσα, την Άγκυρα, ενώ γεννήθηκε στην αυλή ενός φίλου της με άλλα έξι γατάκια. Η Dosemeci είπε ότι εκείνη και ο σύζυγός της την ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά και αποφάσισαν να την πάρουν στο σπίτι τους, πιστεύοντας ότι οι πιθανότητες υιοθεσίας της θα ήταν μικρότερες από τα αδέρφια της λόγω της ιδιαιτερότητάς της. Πάντως, σύμφωνα με τον κτηνίατρό της, τα δύο παραπάνω αυτιά δεν επηρεάζουν την υγεία της.

«Οι άνθρωποι είναι τόσο έκπληκτοι, που δεν μπορούν να το πιστέψουν», είπε η Dosemeci. «Όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν ή να τη φωτογραφίσουν».  Το όνομά της προέρχεται από τον μυθολογικό βασιλιά της Φρυγίας που ήταν καταραμένος με αυτιά γαϊδάρου και έχει τέσσερα αυτιά. 

https://www.instagram.com/p/CWZC6vzN8d-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA