Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν χρειάστηκε κάποια καμπάνια, ένα χρηματικό κίνητρο, ή έστω ένα επιθετικό «πρέσινγκ», αλλά ένας απλός διάλογος! Μια κουβέντα σε ζωντανή μετάδοση ήταν αρκετή για τον Βρετανό υπουργό Υγείας, Σατζίντ Τζαβίντ για να πείσει έναν 64χρονο δημοσιογράφο που ετοιμαζόταν να του πάρει συνέντευξη, να πάει επιτόπου και κάνει την 3η δόση εμβολίου κατά του κορονοϊού! Το περιστατικό διαδραματίστηκε μπροστά στις κάμερες και ενώ ο ρεπόρτερ περίμενε τον υπουργό έξω από εμβολιαστικό κέντρο, ενώ το βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα από το δίκτυο Sky News. 

Στο βίντεο, εμφανίζεται ο κ. Τζαβίντ να στέκεται έξω από το εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Σεντ Τόμας, περιμένοντας να ξεκινήσει η συνέντευξή του με τον δημοσιογράφο Τζον Κρεγκ. Ο Βρετανός υπουργός υγείας πιάνει κουβέντα με τον έμπειρο δημοσιογράφο και τον ρωτάει εάν έχει κάνει την ενισχυτική δόση.

https://twitter.com/SkyNews/status/1465443612263649290?ref_src=twsrc^tfw

«Όχι, είμαι 64, αλλά δεν την έχω κάνει ακόμα», απάντησε ο δημοσιογράφος, με τον Τζαβίντ να ρωτάει αμέσως «γιατί όχι». Ο δημοσιογράφος εξήγησε ότι είχε κολλήσει κορονοϊό στις εκλογές του Χάρτπουλ, ενώ αμέσως μετά τόνισε πως η δευτερη δόση του εμβολίου που είχε κάνει ήταν στις 14 Ιουνίου, «...άρα με βάση τον κανόνα του εξαμήνου μπορώ να το κάνω μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου».

Η απάντηση του υπουργού άμεση: «Ναι, αλλά με βάση τους νέους κανόνες, μπορείς να το κάνεις και τώρα», προτείνοντας μάλιστα να μπει στο εμβολιαστικό κέντρο που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή. 

Ο ρεπόρτερ ρώτησε τον υπουργό ποιες ώρες είναι ανοιχτά και εκείνος του απάντησε «μέχρι τις 8».

Αντί όμως να λήξει εκεί η συζήτηση, ο Βρετανός υπουργός Υγείας άρχισε να προτρέπει τον ρεπόρτερ να πάει επί τόπου να εμβολιαστεί.

Τότε ακολούθησε ένας απολαυστικός διάλογος:

Τζαβίντ: Ίσως στο κάνουν και τώρα αν θες.

Κρεγκ: Πρέπει να γυρίσω στη δουλειά.

Τζαβιντ: Απλά πήγαινε και κάντο. Υποσχέσου το. Πήγαινε να το κάνεις τώρα... Θα ενημερώσω εγώ το γραφείο

Και τελικά τα κατάφερε!

Τζαβίντ: Θα πας; Θες να έρθω μαζί σου;

Κρεγκ: Μπορώ να πάρω το μπουφάν μου;

Τζαβίντ: Θα σε συνοδέψω εγώ... Εμπρός, πάμε... Είσαι έτοιμος;

Κρεγκ: Έρχομαι, Έρχομαι!

Τελικά, ο Βρετανός υπουργός Υγείας οδήγησε τον δημοσιογράφο στο εμβολιαστικό κέντρο και έκανε επιτόπου το εμβόλιο!

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA