Μενού
  • Α-
  • Α+

Αποτροπιασμό, οργή και θλίψη προκαλεί ένα βίντεο από την Τουρκία που κάνει το γύρο του διαδικτύου κι απεικονίζει έναν «πατέρα» να χτυπά σχεδόν μέχρι θανάτου βρέφος τριών μηνών, επειδή έκλαιγε. Ο «πατέρας», όπως φαίνεται στο βίντεο, χτυπούσε ακατάπαυστα το μωράκι, με το σώμα του να πάλλεται από τα χτυπήματα, όμως εκείνος δεν σταματούσε παρά τον σπαραγμό του μωρού.

Ο άντρας που ονομάζεται Yunus Goc θα είχε σκοτώσει το μωρό αν δεν έμπαινε στο σπίτι η μητέρα του για να το σώσει από τα χέρια. Το μωρό μεταφέρθηκε με εγκεφαλική αιμορραγία στο νοσοκομείο και δίνει μάχη για τη ζωή, ενώ ο δράστης συνελήφθη για τον άγριο ξυλοδαρμό του παιδιού του.

Η μητέρα, Semra Goc, δήλωσε συγκλονισμένη ότι δεν έχει καταφέρει να κοιμηθεί εδώ και μέρες και με δάκρυα στα μάτια είπε ότι θέλει ο σύζυγός της να λάβει τη μεγαλύτερη τιμωρία. «Να τιμωρηθεί σκληρά και να πάει στη φυλακή. Δεν πρέπει ποτέ να βγει από εκεί» δήλωσε η μητέρα του άτυχου παιδιού. «Ο πατέρας συνελήφθη και θα φροντίσουμε ώστε να λάβει τη μεγαλύτερη δυνατή τιμωρία» αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου.

Το ειδεχθές περιστατικό, που καταγράφηκε από κινητό τηλέφωνο που είχε αφήσει η μητέρα στο δωμάτιο, συνέβη στο Γκαζιάντεπ και ο πατέρας φέρεται να χτύπησε το μωρό επειδή έκλαιγε.

Προσοχή, ακολουθούν πολύ σκληρές εικόνες

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA