Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο εκατομμυριούχος εστιάτορας Salt Bae που βρίσκεται για χρόνια πίσω από την ακριβή αλυσίδα εστιατορίων Nusr-Et έχει προκαλέσει αντιδράσεις μετά την κοινοποίηση ενός βίντεο από μια πρόσφατη επανένωση με τη μητέρα του, ωθώντας τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να ρωτήσουν γιατί η γυναίκα ζει ακόμα τόσο φτωχά, παρά τον τεράστιο πλούτο του. 

Ο τουρκικής καταγωγής Nusret Gökçe, που έχει κλείσει τα 38 χρόνια ζωής, κι είναι ευρύτερα γνωστός ως Salt Bae, έγινε διάσημος πριν από αρκετά χρόνια, όταν έγινε viral ο τρόπος που ρίχνει το αλάτι στις μπριζόλες - και τώρα λέγεται ότι έχει περιουσία που ξεπερνά τα 40 εκατ. δολάρια. Και λίγο πριν μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία για το νέο του εστιατόριο, είπε να κάνει μια στάση στη... μητέρα του που μένει Τουρκία. Είχε να τη δει 2 ολόκληρα χρόνια. 

«Είδα τη μητέρα μου μετά από δύο χρόνια», ήταν η λεζάντα στην ανάρτησή του στο Instagram. Έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 4 εκατομμύρια προβολές σε μόλις 15 ώρες και χιλιάδες σχόλια, θετικά και αρνητικά, με πολλά να υποδηλώνουν ότι ο σταρ πρέπει να ξοδέψει μερικά από τα εκατομμύρια του σε ένα νέο σπίτι για τη μητέρα του. Κάποιος έγραψε: 'Έχεις τόσα λεφτά πώς γίνεται η μητέρα σου να μην μένει σε έπαυλη;' Ένας άλλος πρόσθεσε: 'Μετά από 2 χρόνια;;!!!! Γιατί??!!!! & γιατί δεν αγοράζεις καλύτερο σπίτι για τους γονείς σου. Είσαι πλούσιος τώρα!!' 

https://www.instagram.com/tv/CXon3ZLvidK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σημειώνεται, ότι δεν μένει και σε... άθλιες συνθήκες διαβίωσης, αλλά δεδομένου των χρημάτων που έχει βγάλει ο σεφ τα τελευταία χρόνια, η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να έχει ένα πιο άνετο σπίτι. Απλά, κανείς δεν σκέφτηκε ότι μπορεί να μην το έχει προτεραιότητα στη ζωή της η μητέρα του. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA