Μενού
  • Α-
  • Α+

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Mail» αναφέρει ότι η βασίλισσα Ελισάβετ ανησυχεί έντονα για τον εγγονό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ και την οικογένειά του ζητώντας του μάλιστα να μην πετά με το ελικόπτερο με την σύζυγό του Κέιτ και τα τρία παιδιά τους.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο ο πρωτότοκος γιος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα Καρόλου, έχει δίπλωμα πιλότου ελικοπτέρου και πολλές φορές πηγαίνει βόλτα την οικογένειά του, ενώ αναφέρει ότι οι δυο τους έχουν κάνει πολλές συζητήσεις για το επίμαχο θέμα καθώς η 95χρονη γιαγιά του νιώθει άγχος ότι μπορεί κάτι καταστροφικό να συμβεί βλάπτοντας και τη σειρά διαδοχής του βρετανικού στέμματος.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η Κέιτ και τα τρία παιδιά τους πετούν τακτικά με το ελικόπτερο μεταξύ Λονδίνου- Νόρφολκ. «Κρατά τη Βασίλισσα ξύπνια τη νύχτα και έχει ιδιαίτερη ανησυχία. Γνωρίζει ότι ο Ουίλιαμ είναι ένας ικανός πιλότος, αλλά δεν πιστεύει ότι αξίζει τον κίνδυνο να συνεχίσουν και οι πέντε μαζί να πετούν μαζί και δεν μπορεί να φανταστεί τι θα μπορούσε να συμβεί. Αν συνέβαινε κάτι κακό, θα πυροδοτούσε συνταγματική κρίση», επισημαίνει η πηγή.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι δεύτερος στη σειρά του βρετανικού θρόνου μετά τον πατέρα του , πρίγκιπα της Ουαλίας, ενώ ο γιος του Τζορτζ είναι τρίτος στη σειρά διαδοχής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA