Μενού
  • Α-
  • Α+

Κάποτε, παλιά, όταν ήμασταν μικρά παιδιά πέφταμε να κοιμηθούμε νωρίς γιατί αλλιώς, όπως μας έλεγαν οι γονείς μας, ο Άγιος Βασίλης δεν πρόκειται να έρθει να μας αφήσει το δώρο μας. Τα χρόνια πέρασαν και τώρα που μπορούμε να μένουμε ξύπνιοι μέχρι αργά, μπορούμε να παρακολουθούμε λεπτό προς λεπτό ολόκληρο το ταξίδι του Άγιου Βασίλη.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πολλοί είναι οι χρήστες του internet που σκοπεύουν μέσα από την οθόνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή τους να παρακολουθήσουν τη διαδρομή που κάνει ο Άγιος Βασίλης για να μοιράσει τα δώρα στα παιδιά όλου του κόσμου μέσα από το Live Santa Tracker 2021 της Google.

Δείτε εδώ live που βρίσκεται ο Άγιος Βασίλης αυτή τη στιγμή

Σύμφωνα με τη Google, ο Άγιος Βασίλης ξεκίνησε το ταξίδι του στις 12:00 το μεσημέρι και έχει διασχίσει ήδη αρκετές χώρες. Στο Santa Tracker εμφανίζεται ένας χάρτης που δείχνει τη διαδρομή που ακολουθεί με το έλκηθρό του, ενώ αναγράφεται και σε πόση ώρα θα φτάσει στη χώρα του χρήστη. Σε ότι αφορά την Ελλάδα, σύμφωνα με τον χάρτη ήδη έχει περάσει από τη Θεσσαλονίκη και σύντομα θα περάσει από Αθήνα και Πάτρα.

Η πλατφόρμα, πάντως, εκτός από τον χάρτη που δείχνει το ταξίδι του αγαπημένου Άγιου Βασίλη περιλαμβάνει και πολλά παιχνίδια και κουίζ γνώσεων για όσους δεν θέλουν να βαρεθούν όσο περιμένουν να πάρουν το δικό τους δώρο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA