Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζει η ιστορία μιας παραλίγο γυναικοκτονίας στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν ένας άνδρας επιχείρησε να στραγγαλίσει μία γυναίκα σε στάση λεωφορείου στο Μαϊάμι με κορδόνι, σε επίθεση κοντά στο αεροδρόμιο! Συγκεκριμένα, ο 27χρονος Ααρον Κουινόνες, κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαθμό κακουργήματος, αφότου φέρεται να προσπάθησε να στραγγαλίσει μια άγνωστη γυναίκα, 26 ετών, σε στάση λεωφορείου κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι στις 2 Ιανουαρίου, γύρω στις 11 το πρωί.

Διαβάστε ακόμη: Εισβολή στο Καπιτώλιο: Σαν σήμερα η πιο μαύρη σελίδα στη σύγχρονη ιστορία των ΗΠΑ - Ομιλίες από Μπάιντεν και Τραμπ

Από όσα έχουν γίνει γνωστά οι δυο τους ήταν άγνωστοι μεταξύ τους. Η γυναίκα που φαινόταν να συνομιλεί με κάποιον στο τηλέφωνο και να έχει δίπλα τις αποσκευές της, γνώριζε πως ο Κουινόνες βρισκόταν πίσω της, όταν της επιτέθηκε. Το βίντεο δείχνει τον 27χρονο να περπατά αθόρυβα πίσω της προτού απλώσει επιφυλακτικά τα χέρια του για να τυλίξει την αυτοσχέδια θηλιά με το κορδόνι γύρω από το λαιμό της. Η γυναίκα γυρίζει και τον κοιτάζει ενώ εκείνος προσπαθεί να την πιέσει περισσότερο, σέρνοντάς την στο πλάι και ανεβαίνει επάνω της. 

Οι δυο τους συνέχισαν να παλεύουν προτού ο Κουινόνες αρχίσει να την χτυπά επανειλημμένα με την 26χρονη να προσπαθεί να τον απομακρύνει. Η γυναίκα τελικά σώθηκε από έναν περαστικό, ο οποίος πλησίασε κουνώντας τα χέρια του προτού απομακρύνει τον άνδρα από πάνω της. «Αν δεν είχε παρέμβει ένας καλός Σαμαρείτης που ουσιαστικά εμπόδισε αυτό το άτομο από το να επιτεθεί σε αυτό το θύμα, το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ χειρότερο» είπε ο αστυνομικός του Miami Dade, Άντζελ Ροντρίγκεζ.

Ο περαστικός πάντως, μετά την παρέμβαση ομάδας διάσωσης της Πυροσβεστικής, έφυγε από το σημείο πριν φτάσει η αστυνομία και τώρα οι αρχές ζητούν τη βοήθεια του κοινού για τον εντοπισμό του. 

https://www.instagram.com/reel/CYXO1VXh08Y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA