Μενού
  • Α-
  • Α+

Φρικτό θάνατο μπροστά στα μάτια της οικογένειας του βρήκε ένας 38χρονος Βρετανός, όταν η εδώ και μερικούς μήνες νέα σύντροφός του τον μαχαίρωσε κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης! Το περιστατικό, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη (13/1) και ενώ το ζευγάρι βρισκόταν σε διακοπές στο Μπαλί.

Διαβάστε ακόμη: Μεξικό: «Καμπάνα» 60 ετών στον αδίστακτο κακοποιό «El Marro»

Η 40χρονη γυναίκα από την Ινδονησία, Εμι Πακπάχαν μαχαίρωσε τον σύντροφό της Ματ Χάρπερ μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης, όπου συζητούσε προσωπικά του ζητήματα με την πρώην σύζυγό του.

Ο άτυχος Βρετανός και η νέα του σύντροφος, είχαν συνάψει δεσμό από τον περασμένο Ιούλιο και ταξίδεψαν μαζί στο Μπαλί για διακοπές, σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής «Sun». 

Οι λόγοι και τα κίνητρα για τη φρικτή δολοφονία, δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, ενώ, η αδίστακτη δολοφόνος άφησε το θύμα της να κείτεται αιμόφυρτο στο έδαφος -όπου ύστερα από λίγα λεπτά υπέκυψε στα τραύματά του- ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσε με το κινητό της την στιγμή που άφηνε την τελευταία του πνοή!

Λίγο αργότερα, η ίδια κάλεσε την Αστυνομία ισχυριζόμενη ότι ο άτυχος άνδρας μαχαιρώθηκε μόνος του. Μάλιστα, έδειξε στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο το βίντεο από τη στιγμή που ξεψυχούσε, ενώ κατέθεσε ότι την είχε κλειδώσει έξω από το σπίτι προκειμένου να βλάψει τον εαυτό του. Ακουγόταν να φωνάζει στο βίντεο: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Δεν καταλαβαίνω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA