Μενού
  • Α-
  • Α+

Αθλήτριες του skeleton στη γερμανική αντιπροσωπεία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων αποφάσισαν να... γδυθούν για να στείλουν ένα μήνυμα πως οι γυναίκες δεν πρέπει ντρέπονται για τους εαυτούς τους. Η 27χρονη Lisa Buckwitz και η 32χρονη Janine Flock πόζαραν για το Playboy για να δηλώσουν πως οι γυναίκες δεν πρέπει να κρύβουν τα γυμνά τους σώματα. 

«Κάθε γυναίκα μπορεί να είναι γυμνή και δεν πρέπει να ντρέπεται για το σώμα της. Εγώ, παραδείγματος χάριν, έχω λίγους μύες παραπάνω. Ε και; Μπορεί να είναι ένα θηλυκό σώμα. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να κρύβεται», λέει η Lisa στο Playboy. Η Γερμανίδα Ολυμπιονίκης Lisa Buckwitz βρίσκεται στο Πεκίνο αυτήν τη στιγμή για να υπερασπιστεί το μετάλλιό της, αλλά πριν αναχωρήσει για την Κίνα, φωτογραφήθηκε για το Playboy στη χώρα της. 

https://www.instagram.com/p/CZfNOGkrleH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ήταν πραγματικά μεγάλη τιμή για μένα όταν μου ζητήθηκε να φωτογραφηθώ μετά από τόσες επιτυχημένες Γερμανίδες στο Playboy. Είμαι σίγουρη πως πολλοί θα πουν, "Γιατί το έκανε αυτό, Θεέ μου;", και φυσικά άλλοι θα ζηλέψουν. Όμως ειλικρινά, δε με νοιάζει! Δεν χρειάζεται να δείξω ή να αποδείξω κάτι στον οποιονδήποτε» είπε στη Bild. Και οι δυο αθλήτριες γδυθήκαν για το εξώφυλλο του Playboy Γερμανίας. Για την ειδική έκδοση των Χειμερινών Ολυμπιακών, πήραν η καθεμία το δικό της εξώφυλλο. 

https://www.instagram.com/p/CZfMlelLWd7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA