Μενού
  • Α-
  • Α+

Η 6χρονη Paislee Shultis από μια μικρή πόλη στα περίχωρα της Νέας Υόρκης στις ΗΠΑ, που είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη εντοπίστηκε από τις αστυνομικές Αρχές κρυμμένη σε ένα «σκοτεινό, υγρό» δωμάτιο, το οποίο είχαν φτιάξει οι γονείς απαγωγείς κρυμμένο κάτω από σκαλιά σε υπόγειο σπιτιού.

Η Paislee Shultis απήχθη από τους γονείς της το 2019, όταν ήταν τεσσάρων ετών, αφού έχασαν την επιμέλειά της. Η μικρή αγνοείτο από τότε που εξαφανίστηκε από το σπίτι του νόμιμου κηδεμόνα της στο Cayuga Heights της Νέας Υόρκης, με τους γονείς της να την κρύβουν όλα αυτά τα χρόνια από τις Αρχές.

Οι ντετέκτιβ υποψιάστηκαν τους βιολογικούς της γονείς, Kimberly Cooper και Kirk Shultis Jr. και τη Δευτέρα η Αστυνομία στο Saugerties, στα βόρεια της Νέας Υόρκης, έλαβε μια ανώνυμη πληροφορία σχετικά με την τύχη του κοριτσιού. Οι αστυνομικοί έψαξαν ένα ακίνητο στο Fawn Road και μίλησαν με τους κατοίκους, συμπεριλαμβανομένου του  πατέρα αλλά και του παππού του κοριτσιού. Ο πατέρας είπε στις Αρχές ότι δεν είχε ιδέα πού βρισκόταν η κόρη του Paislee, ωστόσο, κατά τη διάρκεια των ερευνών ο ντετέκτιβ Erik Thiele «παρατήρησε κάτι που του κίνησε υποψίες, στη σκάλα που οδηγούσε από το πίσω μέρος της κατοικίας στο υπόγειο του σπιτιού», σύμφωνα με δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη.

Ο ντετέκτιβ φώτισε το σημείο με φακό και ξαφνικά το αίμα του πάγωσε. Εντόπισε δύο μικροσκοπικά ποδαράκια... Οι αστυνομικοί αφαίρεσαν πολλά σκαλιά και βρήκαν το παιδί και τη μητέρα της Κίμπερλι Κούπερ που ήταν κρυμμένοι σε ένα αυτοσχέδιο δωμάτιο κρυμμένο πίσω από τις σκάλες.

«Το παιδί βρισκόταν κρυμμένο σε ένα αυτοσχέδιο δωμάτιο, κάτω από μια κλειστή σκάλα που οδηγεί στο υπόγειο της κατοικίας», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία του Saugerties που έδωσε στη δημοσιότητα και τις φωτογραφίες.

«Με την αφαίρεση των σανίδων, το παιδί και η απαγωγέας της, Κίμπερλι Κούπερ, βρέθηκαν κρυμμένοι στο σκοτεινό και υγρό περίβλημα». Οι αστυνομικοί οδήγησαν το κοριτσάκι στο αρχηγείο της Αστυνομίας του Saugerties, όπου εξετάστηκε από γιατρούς κι επέστρεψε στον νόμιμο κηδεμόνα του.

Οι γονείς κι ο παππούς της 6χρονης συνελήφθησαν κι αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA