Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα μικρό θαύμα σε μια τραγωδία στο Κολοράντο των ΗΠΑ. Τα άψυχα σώματα πέντε ανθρώπων - τριών γυναικών και δυο αντρών - εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές το απόγευμα της Κυριακής μετά από ένα πάρτι όπου υπήρξε υπερβολική χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ωστόσο, βρέθηκε ζωντανό ένα μωρό τεσσάρων μηνών μαζί με μια ενήλικη και δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. 

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι τα ναρκωτικά μπορεί να έπαιξαν ρόλο στους θανάτους μετά την ανίχνευση μιας ουσίας που «θα μπορούσε να περιγραφεί ως παράνομη», είπε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας. Προκαταρκτική έρευνα έδειξε ότι οι ενήλικες έλαβαν μια ουσία που μπορεί να συνδυάστηκε με φαιντανύλη. Η αστυνομία ανέφερε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για διαρροή επικίνδυνων αερίων στην περιοχή, ενώ κανένας από τους νεκρούς δεν φαίνεται να πέθανε βίαια.

Διαβάστε ακόμη: Ουκρανία: Ερχονται κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης προς της Ρωσία

Σύμφωνα με μαρτυρία γείτονα στη Denver Post, είχε ακούσει θόρυβο από το συγκεκριμένο διαμέρισμα που παρέπεμπε σε πάρτι, ενώ όταν βγήκε από το σπίτι του, είδε μια γυναίκα να κρατά ένα μωρό και να φωνάζει, ουρλιάζοντας στο τηλέφωνο. Άλλοι γείτονες ανέφεραν ότι η αστυνομία είχε επισκεφθεί το ίδιο διαμέρισμα πολλές φορές στο παρελθόν.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA