Μενού
  • Α-
  • Α+

Μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας της Ουκρανίας, κατά τον πρώτο γύρο των ειρηνευτικών συνομιλιών στο Γόμελ της Λευκορωσίας, φέρεται να σκοτώθηκε από ομοεθνείς του μετά από κατηγορίες πως διέπραξε «εσχάτη προδοσία». Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Interfax, ο Ουκρανός βουλευτής Oleksiy Honcharenko ανέφερε πως το μέλος της διαπραγματευτικής αντιπροσωπείας, Denis Kireev πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από την Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) κατά τη σύλληψή του καθώς θεωρήθηκε ύποπτος για εσχάτη προδοσία.

«Κατά τη σύλληψή του, η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας πυροβόλησε και σκότωσε το μέλος της ουκρανικής διαπραγματευτικής αντιπροσωπείας Denis Kireev. Ήταν ύποπτος για εσχάτη προδοσία», έγραψε χαρακτηριστικά ο Honcharenko στο κανάλι του στο Telegram.

Μάλιστα, ο Ουκρανός βουλευτής ισχυρίζεται ότι, σύμφωνα με συνομιλητές σε πολιτικούς κύκλους, η Υπηρεσία Ασφαλείας είχε ξεκάθαρα στοιχεία για την προδοσία του Kireev, μεταξύ των οποίων και τηλεφωνικές συνομιλίες. Αξίζει να σημειωθεί πως το Interfax μεταδίδει πως δεν έχει κατορθώσει μέχρι στιγμής να επιβεβαιώσει τη συγκεκριμένη είδηση.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA