Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι φίλοι τις Τσέλσι στηρίζουν τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς και το έδειξαν στο πρώτο εντός έδρας ματς μετά την επιβολή κυρώσεων από τη βρετανική κυβέρνηση, λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία. Πιο συγκεκριμένα, εμφανίστηκαν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με μάσκες του Αμπράμοβιτς, φώναξαν συνθήματα υπέρ του, ενώ υπάρχουν και σχετικά πανό. Το χαρακτηριστικό «Roman Empire» παραμένει στη θέση του.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η Premier League γνωστοποίησε το Σάββατο (12/3) τον αποκλεισμό του Ρώσου μεγιστάνα από την προεδρία του λονδρέζικου, ωστόσο οι φίλαθλοι του συλλόγου στέκονται δίπλα του. Σημειώνεται, ότι και την περασμένη αγωνιστική φώναζαν συνθήματα υπέρ του Ρομάν Αμπράμοβιτς. Και μπορεί η χορηγός φανέλας της Τσέλσι, η Three αλλά και η Hyundai και η Zapp να έχουν διακόψει την συνεργασία με  την ομάδα, η διοίκησή της αποφάσισε ωστόσο στο παιχνίδι με την Νιούκαστλ να μην αλλάξει τίποτα. Το Sky Sports πάντως προχώρησε στην αφαίρεση των χορηγών της Τσέλσι στην διάρκεια της παρουσίασης της ομάδας.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Το πολυτελές σκάφος του Ρώσου δισεκατομμυριούχου έφτασε το πρωί του Σαββάτου στο λιμάνι του Τιβάτ, αφού αναχώρησε εσπευσμένα από τη Βαρκελώνη την Τρίτη, δύο ημέρες πριν από την επιβολή κυρώσεων στον Αμπράμοβιτς από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου. Πιστεύεται ότι ήθελε να μεταφέρει το γιοτ του από τα δυτικά ευρωπαϊκά ύδατα λόγω του κινδύνου να του το κατασχέσουν επειδή είναι φίλος του Ρώσου προέδρου, ενώ σύμφωνα με τη Daily Mail δόθηκε εντολή στο προσωπικό να ξηλώσει τις σκαλωσιές του για να γίνει ακόμα γρηγορότερη η... απόδραση. Το Μαυροβούνιο συμμετέχει μέχρι στιγμής μόνο στις κυρώσεις που σχετίζονται με τις ρωσικές πτήσεις στο εσωτερικό του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA