Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη στιγμή που η Ρωσία βάλλεται από διαδοχικές κυρώσεις από τα άλλα κράτη, με τη χώρα και τους πολίτες της να βρίσκονται σε οικονομικό αποκλεισμό οι Ρώσοι προσπαθούν να στείλουν το δικό τους μήνυμα, ζητώντας -μέσω ενός βίντεο- να σταματήσει ο κόσμος να τους μισεί. Στο βίντεο που έχει δημοσιεύσει, στα κοινωνικά δίκτυα, και η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα γίνεται προσπάθεια ευαισθητοποίησης μέσω των σκύλων!

Διαβάστε ακόμη: Βίντεο: «Φυτέψτε σφαίρα στο κεφάλι του Πούτιν» - Εισέβαλε σε δημοτικό συμβουλίου και... ράπαρε για τον πόλεμο

Συγκεκριμένα, απεικονίζει ένα πάρτι για σκύλους με τους ιδιοκτήτες τους με όλα να κυλούν ανέμελα μέχρι τη στιγμή που φτάνει ένα χάσκι. Ο ιδιοκτήτης του ενημερώνει πως είναι ρωσικό χάσκι και κάπου εκεί αρχίζουν οι αντιδράσεις. Τη... λύση ωστόσο δίνουν τα σκυλιά με το μήνυμα να αναφέρει πως τα όρια είναι μόνο στο ανθρώπινο μυαλό και καλεί να μην διασπείρεται το μίσος.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA