Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης της πυγμαχίας Βασίλ Λοματσένκο αφήνει τα ρινγκ για να πολεμήσει στο πλευρό των συμπατριωτών του, τους Ρώσους κατακτητές. Ο Ουκρανός πυγμάχος, αφήνει κατά μέρους την διεκδίκηση τριών παγκόσμιων τίτλων για να υπερασπιστεί τα πάτρια εδάφη του κι ο Ελληνοαυστραλός παγκόσμιος πρωταθλητής George Kambosos Jr. του βγάζει το καπέλο και τον περιμένει να αναμετρηθούν όταν τελειώσει ο πόλεμος.

«Σέβομαι την απόφασή σου και καταλαβαίνω απόλυτα. Προσεύχομαι για σένα και για τη χώρα σου. Σε παρακαλώ να μείνεις ασφαλής κι εσύ και η χώρα σου, και μόλις ξεμπερδέψω με τον Ντέιβιντ Χάνεϊ, θα κάνουμε αυτόν τον αγώνα ανάμεσα σε δύο πραγματικούς πρωταθλητές. Ο Θεός να σε ευλογεί» έγραψε ο George Kambosos και κέρδισε την εκτίμηση και τον θαυμασμό των φίλων του μαχητικού σπορ παγκοσμίως κι όχι μόνο.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο Καμπόσος γεννήθηκε στο Σίδνεϊ από γονείς ελληνικής καταγωγής. Οι παππούδες και η γιαγιά του από τον πατέρα του μετακόμισαν από τη Σπάρτη στην Αυστραλία κι ο Καμπόσος έχει την σπαρτιάτικη καταγωγή του χαραγμένη στο σώμα του με τατουάζ. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA