Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο μεγιστάνας των μίντια, Ρούπερτ Μέρντοχ, καταχώρησε προς πώληση δύο εκπληκτικά διαμερίσματα στην κορυφή ενός ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη. Τα ακίνητα διατίθενται ξεχωριστά για 16 εκατ. και 62 εκατ. δολάρια αντίστοιχα, και διαθέτουν ιδιωτικό ανελκυστήρα, μαρμάρινα μπάνια και πανοραμική θέα στα ορόσημα της πόλης. Τα δύο ακίνητα, ιδιοκτησίας του δισεκατομμυριούχου «Rupert Murdoch», βρίσκονται στην περιοχή Flatiron, στον ουρανοξύστη πολυτελών διαμερισμάτων One Madison, και προσφέρουν πανοραμική θέα στον εμβληματικό ορίζοντα της Νέας Υόρκης.

Η πρώτη από τις δύο μονάδες είναι ένα τεράστιο τρίκλινο ρετιρέ που εκτείνεται στον 58ο, 59ο και 60ό όροφο. Το ονειρεμένο διαμέρισμα έχει έκταση περίπου 650 τετραγωνικά μέτρα και στεγάζει πέντε υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια. Τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή προσφέρουν εκπληκτική θέα 360 μοιρών στη Νέα Υόρκη, συμπεριλαμβανομένων των ορόσημων της πόλης όπως το Empire State Building, το One World Trade Center και οι ποταμοί Hudson και East.

Διαβάστε ακόμη: Ελίζαμπεθ Χολμς: Ενοχη για απάτη και συνωμοσία η ιδρύτρια της Theranos - «Εφαγε» εκατομμύρια ακόμα κι από τον Μέρντοχ

Μόλις έναν όροφο πιο κάτω, η κατοικία #57Α του Αυστραλοαμερικανού επιχειρηματία επίσης πωλείται στη σημαντικά χαμηλότερη τιμή των 16 εκατ. δολαρίων. Η μονάδα εκτείνεται σε 306 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνει τρεις κρεβατοκάμαρες και τρία μπάνια.

Διαβάστε περισσότερα στο www.insider.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA