Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε το αεροσκάφος που μετέφερε τον πρόεδρο της Πολωνίας, Αντρέι Ντούντα, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία όπου έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

Το αεροπλάνο του Πολωνού προέδρου επέστρεψε στη Βαρσοβία, ενώ ο Ντούντα είναι καλά στην υγεία του. Ο επικεφαλής του γραφείου του Αντρέι Ντούντα, ο Πάβελ Σροτ, δήλωσε στο Reuters ότι η αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους δεν έγινε επειδή αντιμετώπισε κάποιο κίνδυνο ο πρόεδρος της Πολωνίας.

Την ίδια ώρα, το αεροσκάφος του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν προσγειώθηκε σήμερα στο Ζέσουφ, στην Πολωνία, σε απόσταση 100 χιλιομέτρων από τα σύνορα με την Ουκρανία. Οι πλευρές αναμένεται να έχουν συνάντηση με κύριο θέμα φυσικά τον πόλεμο στην Ουκρανία. Τις πρώτες ώρες της διήμερης επίσκεψής του στην Πολωνία, ο Μπάιντεν αναμένεται να συναντηθεί με Αμερικανούς στρατιώτες που έχουν σταθμεύσει σε αυτήν την πόλη, προτού μεταβεί στη Βαρσοβία για συνομιλίες με Πολωνούς ηγέτες και μια επίσκεψη σε ένα κέντρο υποδοχής Ουκρανών προσφύγων, που εγκατέλειψαν τη χώρα τους για να γλυτώσουν από τη ρωσική εισβολή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA