Μενού
  • Α-
  • Α+

Ηταν μόλις 26 ετών και μητέρα ενός παιδιού. Η Carol Maltesi ζούσε στην ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου και το 2021 άφησε το πόσο της ως πωλήτρια, κατά τη διάρκεια του lockdown στη χώρα, αποφασίζοντας να ξεκινήσει καριέρα ως πορνοστάρ στο OnlyFans ως «Charlotte Angie». Ομως άφησε το παιδί της ορφανό αφού δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της και γείτονά της. 

Οταν οι αστυνομικοί βρήκαν μαύρες σακούλες με παγωμένα ανθρώπινα μέλη στο Μπορνό της Λομβαρδίας στην Ιταλία δεν ήξεραν από πού έπρεπε να ξεκινήσουν την έρευνα. Ηταν ξεκάθαρο πως ο φόνος όμως είχε γίνει πριν μήνες. Το πρόσωπο ήταν καμένο και οι αστυνομικοί θεωρούσαν πως θα δυσκολεύονταν να την αναγνωρίσουν. Αλλά επτά από τα 11 τατουάζ της φαίνονταν και μέσα από αυτά οι αστυνομικοί επιχείρησαν να την ταυτοποιήσουν δημοσιεύοντας φωτογραφίες από αυτά. 

Ανάμεσα στα τατουάζ που ήταν ακόμη διακριτά, ήταν οι λέξεις «step by step» στο δεξί της αστράγαλο, «wanderlust» στη δεξιά κλείδα της και «elegance is the...» χαμηλά στην πλάτη της. Είχε, επίσης, ένα ανεστραμμένο «V» στο εσωτερικό ενός μηρού της και δυο ανεστραμμένα «V» στο άλλο μηρό της, τα οποία ήταν γνωστά από πολλές από τις ταινίες της. Έγινε σύντομα γνωστό ότι δεν είχε κάνει καμία ανάρτηση σε καμία από τις σελίδες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον Ιανουάριο, αν και κανείς δεν την είχε δηλώσει ως αγνοούμενη. Οι φίλοι της δήλωσαν πως υπέθεσαν ότι έλειπε σε κάποια εξωτική τοποθεσία για γυρίσματα.

Μέσα σε μερικές ώρες από τη δημοσίευση των φωτογραφιών με τα τατουάζ οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν πως επρόκειτο για την 26χρονη Carol Maltesi που εργαζόταν με το ψευδώνυμο Charlotte Angie. Την περασμένη εβδομάδα οι αστυνομικοί δημοσίευσαν το ονοματεπώνυμό της σε μία προσπάθεια να βρουν στοιχεία για τη δολοφονία. Μετά από έρευνα κατέληξαν σε ένα αυτοκίνητο που είχε βρεθεί στο Μπόρνο και δεν μπορούσε να ταυτοποιηθεί. Ετσι κατέληξαν στα ίχνη του 43χρονου τραπεζικού υπαλλήλου Davide Fontana ο οποίος και ομολόγησε. 

Η γυναίκα δολοφονήθηκε τον Ιανουάριο του 2022, το πτώμα της κατατεμαχίστηκε, ο δράστης το έβαλε σε καταψύκτη για δυο μήνες και πριν από μια εβδομάδα το τοποθέτησε σε μαύρες, πλαστικές σακούλες, τις οποίες πέταξε σε χαράδρα, έξω από το Μπόρνο. Οπως είπε στους αστυνομικούς επέλεξε τη συγκεκριμένη περιοχή επειδή την γνωρίζει. Οι αστυνομικοί θεωρούν πως οι δυο τους είχαν σχέση και ζούσαν στο ίδιο σπίτι στα προάστια του Μιλάνου

Η Carol έγινε Charlotte στο lockdown 

Πίσω από την Charlotte Angie βρισκόταν η Carol Maltesi, μισή Ιταλίδα μισή Ολλανδή που μεγάλωσε στη Βαρέζε. Το 2016 σε ηλικία 20 ετών γέννησε το παιδί της και ξεκίνησε να εργάζεται ως πωλήτρια σε ένα κατάστημα αρωμάτων στο Μιλάνο. Στη συνέχεια βρέθηκε στον κόσμο της πορνογραφίας, αρχικά μέσα από το OnlyFans και στη συνέχεια συμμετέχοντας σε ταινίες αλλά και σόου. Ηταν κατά τη διάρκεια του lockdown στην Ιταλία όταν η Carol, πιθανότατα είχε τεράστια οικονομικά προβλήματα και αποφάσισε να γίνει η Charlotte στο OnlyFans. Στη συνέχεια αποφάσισε να γίνει επαγγελματίας πορνοστάρ γυρίζοντας ταινίες. «Ηταν μία περίοδος θετικών αλλαγών και λυπάμαι που πολλοί είναι ενάντια σε αυτή τη δουλειά», έλεγε τότε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA