Μενού
  • Α-
  • Α+

Θύμα ληστείας έπεσε η οικογένεια του Ντέιβιντ Μπέκαμ όταν άγνωστοι εισέβαλαν στην έπαυλη αξίας πολλών εκατομμυρίων λιρών όπου κατοικούν, στο Κένσινγκτον του Λονδίνου. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των βρετανικών μέσων, η ληστεία έγινε στα τέλη του Φεβρουαρίου χωρίς να γίνει γνωστή η υπόθεση και μάλιστα την ώρα της ληστείας βρίσκονταν μέσα στο σπίτι τόσο o Nτέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, αλλά και η 10χρονη κόρη τους Χάρπερ.

Όταν εισέβαλαν οι ληστές, το ζευγάρι και η κόρη τους βρίσκονταν σε ένα υπνοδωμάτιο στον επάνω όροφο χωρίς να γνωρίζουν τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι. Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή όταν ο 17χρονος Κρουζ Μπέκαμ επέστρεψε στο αξίας 40 εκατομμυρίων λιρών σπίτι, έπειτα από νυχτερινή του έξοδο και βρήκε σπασμένο το παράθυρο σε έναν ξενώνα του σπιτιού και το δωμάτιο ανάστατο.

Διαβάστε ακόμη: Γουίλ Σμιθ: Του ζητήθηκε να αποχωρήσει από τα Όσκαρ μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ, αλλά δεν το έκανε

Η οικογένεια φέρεται να έψαξε για τον διαρρήκτη, ο οποίος είχε ήδη φύγει. Έπειτα, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα έφτασαν στο σπίτι αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες ανέφεραν ότι εκλάπησαν αρκετά αντικείμενα, όπως ρούχα και ηλεκτρικά είδη. Η διάρρηξη εκτιμάται ότι συνέβη μεταξύ 20:30 και 23:30 το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου και δεν έχουν γίνει συλλήψεις, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται. Το σχεδιάγραμμα του εσωτερικού του σπιτιού στο Κένσινγκτον...

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA