Μενού
  • Α-
  • Α+

Πέρασαν περίπου 5 χρόνια μέχρι η δικαιοσύνη στη Βρετανία να αποφασίσει για μια υπόθεση Revenge Porn, όπου ο 30χρονος Αλέσιο Μπιάνκι είχε απειλήσει με βίντεο ερωτικού περιεχομένου την πρώην κοπέλα του, οδηγώντας την στην αυτοκτονία! Και τελικά, η υπόθεση που συγκλόνισε το Νησί όχι μόνο δεν απέφερε δικαιοσύνη στους συγγενείς του θύματος, αλλά δεν σεβάστηκε ούτε τη μνήμη της 24χρονης που βούτηξε στο κενό από ύψος 25 περίπου μέτρων! Η Νταμίλια Γιασιπάλιεβα, με καταγωγή από το Καζακστάν, πέθανε στις 3 Ιουνίου 2017, ενώ σπούδαζε στη Βρετανία. Εκεί γνώρισε τον Μπιάνκι, με τον οποίο είχε περιστασιακή σχέση για δυόμισι χρόνια, μέχρι να βουτήξει στο κενό και να γνωρίσει τραγικό θάνατο, λόγω των απειλών του ίδιου ότι θα δείξει το εκδικητικό πορνό αλλά και άλλες προσωπικές τους στιγμές σε φίλους και οικογένεια.

Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στην Ουκρανία: Καταγγελίες για βασανιστήρια σε στρατιώτες που είχαν πιαστεί αιχμάλωτοι από τους Ρώσους

Το 2018 η υπόθεση έλαβε μεγάλες διαστάσεις με τον Μπιάνκι να γλυτώνει τελικά τη φυλάκιση, έχοντας ομολογήσει όμως ότι αποκάλυψε προσωπικές ερωτικές του στιγμές με την 24χρονη. Ο ίδιος κατηγορείτο και για επίθεση κατά της φοιτήτριας με ξυλοδαρμό. Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η DailyMail, το τραγικό περιστατικό ήρθε ξανά στο φως της δημοσιότητας, με τον 30χρονο σήμερα Μπιάνκι να καταδικάζεται τελικά σε φυλάκιση 12 εβδομάδων με αναστολή, υποχρέωση να αποκαταστήσει τη φήμη της εκλιπούσας και να καλύψει το κόστος των 250 λιρών ως αποζημίωση στην οικογένειά της!

Το χρονικό της τραγωδίας

Ηταν λίγο πριν από τη 01:00 τα ξημερώματα στις 3 Ιουνίου του 2017, όταν  Αλέσιο Μπιάνκι είχε τηλεφωνήσει σε αριθμό έκτακτης ανάγκης για να αναφέρει ότι η κοπέλα του ήταν σε ταλαιπωρημένη κατάσταση. Οι αξιωματικοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, δέχθηκαν σφοδρή κριτική αργότερα επειδή πέρασαν περίπου 40 λεπτά συνομιλώντας μαζί του στο διαμέρισμά του. Μάλιστα, έφτασαν στο σπίτι της νεαρής σχεδόν μία ώρα αργότερα, αφότου η ίδια είχε πέσει από 25 μέτρα, γνωρίζοντας ακαριαίο θάνατο.

Λίγες ημέρες πριν, η νεαρή κοπέλα είχε καταγγείλει τον σύντροφό της στην αστυνομία . Πιο συγκεκριμένα, είπε στην αστυνομία ότι είχε γίνει καβγάς στο διαμέρισμά του στις 12 Μαΐου και εκείνος «την είχε αρπάξει από το λαιμό, τη χτύπησε τέσσερις ή πέντε φορές, την έφτυσε και λιποθύμησε για λίγα δευτερόλεπτα».

Στο πανεπιστήμιο που σπούδαζαν, οι φίλοι του ζευγαριού γνώριζαν την ταραχώδη σχέση τους. Ο Μπιάνκι είχε καταγγείλει τη φοιτήτρια στην αστυνομία πολλές φορές, όταν η ίδια τον είχε γρατσουνίσει και είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Στις 25 Μαΐου 2017, της εστάλη ένα βίντεο στην εφαρμογή WhatsApp με την ίδια να κάνει στοματικό έρωτα σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο στο βόρειο Λονδίνο. Το μήνυμα που συνόδευε το βίντεο ήταν «θα συνεχίσω να σε καταστρέφω»!

Μάλιστα, μία από τις φίλες της έλαβε το ίδιο βίντεο από τρεις διαφορετικούς αριθμούς, με το ένα από τα μηνύματα να την απειλεί: «Θα σε γ@@@@ω εσένα μετά, αγάπη μου».

Την 1η Ιουνίου, όταν το τηλέφωνο του Μπιάνκι κατασχέθηκε από την αστυνομία , βρήκαν μηνύματα WhatsApp στα οποία ζητούσε από τον φίλο του να στείλει το βίντεο στην Γιασιπάλιεβα. Όπως αναφέρει η DailyMail, η 24χρονη είχε καταγγείλει τον σύντροφό της στην αστυνομία αλλά μετά συνέχισαν να είναι σε σχέση. Είχε δηλώσει ότι δεν ήξερε ότι την τραβούσαν βίντεο στον τηλεφωνικό θάλαμο.

«Είμαι ακόμα σε σοκ και νιώθω πληγωμένη. Το βρήκα πραγματικά προσβλητικό και ταπεινωτικό, νομίζω ότι το κάνει για εκδίκηση λόγω της λογομαχίας», είχε καταθέσει η 24χρονη. Είπε ότι ήταν «πολύ φοβισμένη ψυχικά και σωματικά», επειδή ο Μπιάνκι είχε απειλήσει να στείλει το εκδικητικό πορνό, καθώς και πλάνα με την ίδια να κάνει χρήση κοκαΐνης, στην οικογένειά της. Στις 2 Ιουνίου, το ζευγάρι είχε έναν μεγάλο καβγά, όπου τελικά ο Μπιάνκι έλαβε κάποια ανησυχητικά μηνύματα από την 24χρονη φοιτήτρια. Κάλεσε την αστυνομία και έσπευσε στο διαμέρισμά της. Όμως, όταν έφτασε εκεί, τη βρήκε νεκρή στο έδαφος, με ένα σημείωμα «συγγνώμη Αλέσιο, σ' αγαπώ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA