Μενού
  • Α-
  • Α+

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την Αμπερ Χερντ συνεχίζεται και στο εδώλιο ανέβηκε η πρώτη μάρτυρας που κάλεσε η νομική ομάδα της ηθοποιού. Πρόκειται για την Δρ. Ντον Χιουζ, η οποία ασκεί το επάγγελμα της δικαστικής ψυχολόγου στη Νέα Υόρκη. Η γιατρός περιέγραφε ενώπιον του δικαστηρίου τις σοκαριστικές εμπειρίες σεξουαλικής βίας που η Αμπερ Χερντ ισχυρίζεται ότι βίωσε στα χέρια του Τζόνι Ντεπ, με την ηθοποιό, όπως αναφέρει η Daily Mail, να δείχνει ιδιαίτερα φορτισμένη, και κάποιες στιγμές ήταν έτοιμη να βάλει τα κλάματα.

Διαβάστε ακόμη: Johnny Depp: Πάσχει από δύο διαταραχές προσωπικότητας η Αμπερ Χερντ σύμφωνα με ψυχολόγο

Η Χιουζ, που ειδικεύεται στην ενδοοικογενειακή βία, εξήγησε στο δικαστήριο ότι οι γυναίκες σε κακοποιητικές σχέσεις αρχικά εμπλέκονται σε αυτές για τους σωστούς λόγους, όμως σταδιακά ο σύντροφός τους αποκαλύπτει ένα άλλο πρόσωπο. Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Δρ Χιουζ κατέθεσε ότι «όταν ο Ντεπ ήταν μεθυσμένος ή φτιαγμένος από τα ναρκωτικά, πετούσε την Χερντ στο κρεβάτι, της έσκιζε το νυχτικό και προσπάθησε να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της».

Είπε: «Την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ όταν ήταν θυμωμένος. Αυτές δεν ήταν στιγμές αγάπης, αυτές ήταν στιγμές κυριαρχίας». Σε μια άλλη περίπτωση, αφού ο Ντεπ κατηγόρησε μια άλλη γυναίκα ότι «την έπεφτε» στη Χερντ, στη συνέχεια υπέβαλε τη σύντροφό του σε «σωματική έρευνα», σύμφωνα με τη Δρ. Χιουζ. Είπε ότι «έψαχνε για ναρκωτικά», προσθέτοντας ότι ο σταρ πίστευε ότι ήταν «αποδεκτό να σκίζει το νυχτικό της και να βάζει τα δάχτυλά του στον κόλπο της ψάχνοντας για κοκαϊνη».

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2677267.html

Μια άλλη φορά ο Ντεπ «είχε βάλει τα δάχτυλά του στον κόλπο της Χερντ» και άρχισε να τη γραπώνει βίαια ενώ βρίσκονταν μαζί στην ντουλάπα. Οσο για το περιστατικό στην Αυστραλία, όπου το δάχτυλο του Ντεπ κόπηκε κατά τη διάρκεια ενός καυγά με τον Χερντ, ήταν «ένα από τα πιο σοβαρά». Μάλιστα σε εκείνο το επεισόδιο, η Χερντ ισχυρίζεται ότι ο Ντεπ έβαλε ένα μπουκάλι μέσα στο σώμα της. Όπως κατέθεσε η Δρ. Χιουζ, πάντα με βάση όσα της είπε η ηθοποιός, όταν «τη χτυπούσε και της έσφιγγε τον λαιμό, λέγοντας ότι τη μισεί και θέλει να τη σκοτώσει» η κυρία Χερντ είχε «βγει» από το σώμα της και το μόνο πράγμα που σκεφτόταν ήταν «Θεέ μου, ελπίζω να μην είναι το σπασμένο (μπουκάλι)».

Η πρώην σύζυγος του Ντεπ είχε περιγράψει στη ψυχολόγο της και σκηνές κατά τις οποίες ο μεθυσμένος Ντεπ έριχνε στο κρεβάτι την 36χρονη προσπαθώντας να κάνει σεξ μαζί της, αλλά δεν τα κατάφερνε. «Εάν δεν μπορούσε να αποδώσει θύμωνε ακόμα περισσότερο μαζί της και την κατηγορούσε», ανέφερε χαρακτηριστικά η ψυχολόγος. Στην κατάθεσή της, η Χιουζ αναφέρθηκε σε σκηνές σωματικής βίας που της είχε περιγράψει η Χερντ, κατά τις οποίες ο Ντεπ την «έσπρωχνε, την κλωτσούσε και της έσφιγγε τον λαιμό». Μετά τις σεξουαλικές επιθέσεις, όπως είχε εξομολογηθεί στη ψυχολόγο, το σώμα της είχε μελανιές, κοψίματα και ένιωθε πόνο στον κόλπο της.

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2677191.html

Επίσης, το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι σκηνές ζηλοτυπίας που της έκανε ο 58χρονος και η επιμονή του να την ελέγχει συνεχώς είχαν ιδιαίτερα αρνητική επίδραση στη Χερντ, η οποία έχασε ρόλους επειδή της ήταν δύσκολο να πηγαίνει στις οντισιόν, σύμφωνα με τη Χιουζ. Η ψυχολόγος αναφέρθηκε μάλιστα στην περίοδο που η Χερντ συμπρωταγωνιστούσε σε μια ταινία με τον Τζέιμς Φράνκο, κάτι που είχε εξοργίσει τον Ντεπ ο οποίος «κλώτσησε στην πλάτη» την τότε γυναίκα του πάνω σε έναν σχετικό καυγά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA