Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο στόχαστρο του τουρκικού συντηρητισμού μπήκε η ηθοποιός, Μελίς Σεζέν, εξαιτίας του ντεκολτέ που φόρεσε σε κινηματογραφικό γκαλά. Ο πρώην βουλευτής του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (MHP), Αχμέτ Τσακάρ, σε τηλεοπτική εκπομπή που συμμετείχε, στόχευσε την ηθοποιό για το ντεκολτέ που έφτανε μέχρι τον… αφαλό, όπως είπε χαρακτηριστικά, ανάγοντάς την σε πρότυπο ανηθικότητας.

Διαβάστε ακόμη: Ερντογάν: Εστειλε την αντίπαλό του Τζάναν Καφταντσίογλου στην φυλακή επειδή τον προσέβαλε

«Δεν ξέρω ούτε το όνομά της ούτε τίποτα. Ήταν καλεσμένη σε ένα γκαλά τις προάλλες. Φορούσε ένα ένδυμα που αποτελεί έγκλημα κατά το νόμο. Ωστόσο δεν αποτελεί αδίκημα που υπόκειται σε καταγγελία, παρόλο που έδειξε το στήθος της ανοιχτά σε όλη την κοινωνία. Δεν φορούσε καν σουτιέν. Το ντεκολτέ της είχε κατέβει μέχρι τον αφαλό. Αυτό δεν είναι ανηθικότητα;», διερωτήθηκε ο Τούρκος πολιτικός, ο οποίος στη συνέχεια κατήγγειλε ακόμη και τις ισλαμίστριες, που φορούν πολύ στενά παντελόνια κι από πάνω μαντήλα.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Στον βουλευτή ανέλαβε να απαντήσει με σκληρή γλώσσα η επίσης ηθοποιός Χαζάλ Καγιά. «Καθίσατε σύζυγοι δικηγόροι και μιλάτε για το ντεκολτέ και το σώμα μιας γυναίκας που έχει την ηλικία των εγγονιών σας. Δεν είναι έγκλημα η βία κατά των γυναικών; Ή η στοχοποίησή τους; Αν είναι έγκλημα, εσύ είσαι ο ένοχος», έγραψε σε ανάρτησή της η Καγιά.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA