Μενού
  • Α-
  • Α+

Διενεργήθηκε σήμερα Παρασκευή η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό της 27χρονης Νάταλυς από την Κύπρο. Σύμφωνα με την αστυνομία, διαφάνηκε ότι ο θάνατος της άτυχης 27χρονης επήλθε από πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων. Σημειώνεται ότι ο Υπουργός Άμυνας, με τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, επισκέφθηκαν το πρωί το στρατόπεδο όπου συνέβη το δυστύχημα, ενώ δημοσία δαπάνη θα γίνει η κηδεία της με πρόταση που προωθείται στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Διαβάστε ακόμη: Κύπρος: Νεκρή η 27χρονη δεκανέας Νάταλυ Νεοφύτου μετά από τροχαίο στο στρατόπεδο

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας Χρίστος Πιερή είπε ότι από χθες ορίστηκε από τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς (ΕΦ), Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη, ως ερευνών λειτουργός ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού, ο οποίος θα ερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, στις 11:00 πμ ανετράπη το όχημα τύπου τζιπ στο οποίο επέβαινε η ΣΥΟΠ μαζί με δόκιμο έφεδρο αξιωματικό και κληρωτό οπλίτη. Η 27χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου παρά τις προσπάθειες των ιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο κληρωτός οπλίτης, καθώς και ο δόκιμος έφεδρος αξιωματικός μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και αποχώρησαν χωρίς οποιοδήποτε σοβαρό τραυματισμό. Για τη εξακρίβωση των αιτίων του δυστυχήματος διατάχθηκε έρευνα. Η σκηνή του δυστυχήματος έχει αποκλειστεί και για τη διερεύνηση του συμβάντος έχει ζητηθεί η συνδρομή της Αστυνομίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA