ΔΙΕΘΝΗ
18/05/2022 01:49

Ιταλία: Ροζ σκάνδαλο με 34χρονη καθηγήτρια αγγλικών που έμεινε έγκυος και γέννησε το παιδί 14χρονου μαθητή της

Σάλος προκλήθηκε στην Ιταλία από ένα ροζ σκάνδαλο δίχως προηγούμενο – Μια 34χρονη καθηγήτρια έμεινε έγκυος και γέννησε το παιδί του 14χρονου μαθητή της στον οποίο παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα. Αγγλικών.

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Ιταλία: Ροζ σκάνδαλο με 34χρονη καθηγήτρια αγγλικών που έμεινε έγκυος και γέννησε το παιδί 14χρονου μαθητή της
Πηγή: Unsplash
Ανάγνωση:

Σάλος προκλήθηκε στη γειτονικής Ιταλία από το ροζα σκάνδαλο με πρωταγωνίστρια μια 34χρονη καθηγήτρια Αγγλικών και τον κατά 20 χρόνια νεότερο μαθητή της. Το εφετείο της Φλωρεντίας καταδίκασε χθες την 34χρονη σε φυλάκιση 6 ετών και 5 μηνών. Η γυναίκα είχε συνάψει ερωτική σχέση με έναν ανήλικο - τότε 13 ετών - στον οποίο παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών. Όταν το αγόρι έγινε 14 ετών, η καθηγήτρια έμεινε έγκυος και γεννήθηκε ένα αγοράκι, την πατρότητα του οποίου προσφέρθηκε να αναγνωρίσει ο σύζυγός της.

Η 34χρονη καταδικάσθηκε για άσκηση σεξουαλικής βίας σε ανήλικο. Σε αντίθεση με την πρωτοβάθμια δικαστική απόφαση, το εφετείο της Φλωρεντίας αποφάνθηκε ότι ο σύζυγός της - ο οποίος σε πρώτη φάση είχε δώσει το επώνυμό του στο παιδί - δεν φέρει καμία ποινική ευθύνη.

Για να καθοριστεί με βεβαιότητα η πατρότητα του παιδιού, οι δικαστικές αρχές είχαν διατάξει τη διενέργεια τεστ DNA. H ιστορία αποκαλύφθηκε όταν ο 14χρονος μίλησε για τον συγκεκριμένο δεσμό με τον προπονητή του σε ομάδα ποδοσφαίρου.

Oι δικαστές της Φλωρεντίας αποφάσισαν επίσης ότι η καθηγήτρια θα πρέπει να καταβάλει αποζημίωση ύψους 30.000 ευρώ στον 17χρονο, πλέον, νέο και 20.000 ευρώ στους γονείς του.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, εκτός από τη σωματική βία, η καταδικασθείσα άσκησε και σημαντική ψυχολογική βία, από τη στιγμή που απείλησε επανειλημμένα τον έφηβο ότι, αν χωρίζανε, θα αυτοκτονούσε, ενώ παρακολουθούσε συνεχώς και τη σελίδα του στο Facebook για να βεβαιωθεί ότι δεν είχε δεσμό και δεν έβγαινε με κάποια συμμαθήτριά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΙΤΑΛΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ DNA ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ