Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεκαπέντε άνθρωποι, 14 παιδιά και μία δασκάλα, σκοτώθηκαν σε επίθεση ενόπλου σε δημοτικό σχολείο της κοινότητας Ουβάλντε, στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, δράστης είναι ένας νεαρός, περίπου 18 ετών, ο οποίος είναι και εκείνος νεκρός.

Η κοινότητα Ουβάλντε βρίσκεται περίπου 90 χιλιόμετρα δυτικά του Σαν Αντόνιο. Η περιοχή όπου βρίσκεται το δημοτικό σχολείο είναι αποκλεισμένη, ενώ έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό πως ένας ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα στις εγκαταστάσεις του Robb Elementary School στο Τέξας. Πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσά τους πολλά παιδιά στο Δημοτικό Σχολείο, δήλωσαν πηγές της αστυνομίας στο ABC News, ενώ το νοσοκομείο Uvalde Memorial επιβεβαίωσε ότι δύο παιδιά πέθαναν από τους πυροβολισμούς.  Ο δράστης φέρεται να «ταμπουρώθηκε» μέσα στο σχολείο και στη συνέχεια ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία. Η περιοχή όπου βρίσκεται το δημοτικό σχολείο είναι αποκλεισμένη από την αστυνομία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA