Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τον Μπόρις Τζόνσον, το πλήθος που συγκεντρώθηκε στη Βρετανία για να γιορτάσει τα 70 χρόνια από την ενθρόνιση της βασίλισσας Ελισάβετ αποδοκίμασε και το πρώην βασιλικό ζεύγος, πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ. Το ζευγάρι είχε να παραστεί σε βασιλική εκδήλωση εδώ και δύο χρόνια. 

Διαβάστε ακόμη: Shakira: Στο νοσοκομείο με κρίση άγχους μετά την απιστία από τον Pique

Μια μικρή επευφημία αρχικά συνόδευσε την έξοδο του «εξόριστου» βασιλικού ζεύγους από τον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου η οποία γρήγορα έδωσε τη θέση της σε «γιουχαϊσματα» όπως δείχνει και το σχετικό βίντεο που επικαλείται η New York Post. Παρόμοια υποδοχή επεφύλαξαν οι Βρετανοί στο ζεύγος Σάσεξ όταν έφτασε για την τελετή της Ημέρας των Ευχαριστιών, την πρώτη τους δημόσια βασιλική εκδήλωση από τότε που εγκατέλειψαν επίσημα τη βασιλική ζωή πριν από δύο χρόνια.

Ακριβώς όπως τότε, φάνηκαν να τυγχάνουν ψυχρής υποδοχής και από άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, με τον αδερφό του Χάρι, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τη σύζυγό του Κέιτ να κάθονται μακριά τους μέσα στον καθεδρικό ναό.  Η επιστροφή τους αυτή την εβδομάδα για να γιορτάσουν αυτό το Πλατινένιο Ιωβηλαίο σημειώθηκε, καθώς η δημοτικότητά τους έχει πέσει σε ιστορικό χαμηλό, σύμφωνα με μια νέα δημοσκόπηση. Μόνο το ένα τρίτο των Βρετανών (32%) υποστηρίζει τον Δούκα του Σάσεξ και λιγότερο από το ένα τέταρτο (23%) έχει θετική άποψη για τη σύζυγό του, σύμφωνα με έρευνα του YouGov.

Μια ξεχωριστή έρευνα από την JL Partners απηχεί επίσης το δυσμενές κλίμα, διαπιστώνοντας ότι μόλις το 27% των ενηλίκων Βρετανών είχε θετική γνώμη για τον Χάρι, ενώ μόνο το 22% υποστηρίζει τη Μέγκαν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA