Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Evgenia Smirnova, 37 ετών, μοντέλο από τη Ρωσία, έπεσε από διαμέρισμα στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης, ύψους 24 μέτρων. Η αστυνομία θεωρεί ότι πίσω από τον θάνατό της κρύβεται εγκληματική ενέργεια και πως σπρώχτηκε από το παράθυρο, αφού βρήκαν τούφα με μαλλιά στο χέρι της.Οι τοπικές αρχές διενεργούν ιατροδικαστική ανάλυση του δείγματος μαλλιών που βρέθηκαν στο χέρι της για να εντοπίσουν από ποιον μπορεί να πιάστηκε πριν πέσει στο κενό.

Διαβάστε ακόμη: Μαρίν Λεπέν: Πέταξαν αυγά στην ακροδεξιά πολιτικό - Επεισοδιακή η επίσκεψη στη βόρεια Γαλλία

Το 37χρονο μοντέλο είχε πολλούς λογαριασμούς social media με διαφορετικά ονόματα και έκανε τακτικά ζωντανές μεταδόσεις σε ιστότοπο για ενήλικες μέχρι και λίγο πριν τον θάνατό της. Στο Πουκέτ έφτασε το Σάββατο 25 Μαΐου, ενώ η σορός της βρέθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης. Τοπικά μέσα ενημέρωσης, που επικαλούνται αστυνομικές πηγές, είπαν ότι βρέθηκαν στοιχεία για «πάρτι με ναρκωτικά, σεξ και αλκοόλ», στο συγκρότημα κατοικιών από όπου έπεσε η 37χρονη Ρωσίδα.

Η Natalia Kosenkova, μοντέλο και DJ που εργάστηκε επίσης ως βοηθός οδοντιάτρου, ισχυρίστηκε σήμερα ότι αφέθηκε ελεύθερη κι ότι ο θάνατος της Smirnova ήταν ένα «ατυχές περιστατικό», χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. «Η υπόθεση δεν είναι περίπλοκη γιατί δεν είμαστε ένοχοι» είπε, προσθέτοντας ότι ο δικηγόρος της έδωσε εντολή να μην μιλήσει με λεπτομέρειες για την υπόθεση. «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πρόκειται για ατυχές περιστατικό, αλλά δεν ήταν δολοφονία, και κανένας από τους εμπλεκόμενους δεν φταίει» σημείωσε και τόνισε ότι τους άφησαν να φύγουν.

Νωρίτερα, ο αντισυνταγματάρχης της αστυνομίας Chomphunuch Anantayakun δήλωσε: «Πιστεύουμε ότι η γυναίκα μπορεί να έπεσε κατά λάθος από το μπαλκόνι ενώ κοιτούσε τη θέα. Ωστόσο, θα μπορούσε να πρόκειται για ανθρωποκτονία μετά από καυγά. Βρισκόμαστε στη διαδικασία ανάκρισης των εμπλεκομένων. Τα μαλλιά στο χέρι της θα υποβληθούν σε εξέταση DNA για να βρεθεί σε ποιον ανήκουν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA