Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Χάντερ Μπάιντεν, γιος του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν αποδεικνύεται λάτρης των παράνομων όπλων, όπως φαίνεται σε βίντεο που διέρρευσε. Το βίντεο με τον γυμνό Χάντερ Μπάιντεν έρχεται μετά τα αιματηρά περιστατικά με τουλάχιστον 15 νεκρούς από πυροβολισμούς στη χώρα το τελευταίο δίμηνο. 

Το βίντεο έφερε στο φως η New York Post από τη μη κερδοσκοπική ερευνητική ομάδα Marco Polo. Σε αυτό, ο γυμνός Χάντερ κουνάει ένα (παράνομα αγορασμένο) πιστόλι και σημαδεύει προς την κάμερα, ενώ βρίσκεται με μία γυμνή γυναίκα σε πολυτελές δωμάτιο ξενοδοχείου. Ο Χάντερ Μπάιντεν κατέγραψε το βίντεο στις 17 Οκτωβρίου 2018. Πέντε ημέρες νωρίτερα, αγόρασε ένα πιστόλι διαμετρήματος 38 χιλιοστών στο Ντέλαγουερ.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο πατέρας του και πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, κάλεσε το Κογκρέσο να λάβει νέα μέτρα για τον έλεγχο των όπλων. Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο Χάντερ Μπάιντεν που είχε προβλήματα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ είχε απαντήσει όχι στην εξής ερώτηση: «Είστε παράνομος χρήστης ή εθισμένος στη μαριχουάνα ή σε οποιοδήποτε κατασταλτικό, διεγερτικό, ναρκωτικό φάρμακο ή οποιαδήποτε άλλη ελεγχόμενη ουσία;».  Ο Χάντερ Μπάιντεν, του οποίου τα προβλήματα εθισμού και η απιστία οδήγησαν το 2017 στο διαζύγιό του με την Kathleen Buhle, είχε απολυθεί από την εφεδρεία του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ τρία χρόνια νωρίτερα μετά από θετικό έλεγχο κοκαΐνης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA