Μενού
  • Α-
  • Α+

Παραλίγο τραγωδία στο Μεξικό στα εγκαίνια νέας κρεμαστής πεζογέφυρας στην Κουερναβάκα, καθώς τη στιγμή που παραδόθηκε στο κοινό και δεκάδες κόσμου τη διέσχιζε, κατέρρευσε! Ανάμεσα στους τραυματίες που ξαφνικά βρέθηκαν στο κοινό ήταν και ο Χοσέ Λουίς Ουριόστεγι καθώς και επίσημοι προσκεκλημένοι.

Διαβάστε ακόμη: Βραζιλία: Ο Μπολσονάρου λίγες ώρες πριν συναντηθεί με τον Μπάιντεν αμφισβητεί τη νίκη του στις εκλογές του 2020

Το βίντεο, που μεταδόθηκε σε ζωντανή σύνδεση από τα Μέσα κοινωνική δικτύωσης, κόβει την ανάσα, καθώς δεκάδες άνθρωποι που περπατούν χαμογελαστοί πάνω στη νέα αυτή γέφυρα, σε κλάσματα δευτερολέπτου βρίσκονται στο κενό και πάνω στα βράχια που υπήρχαν από κάτω. Ολα συνέβησαν όταν υποχώρησε το ξύλινο πάτωμα και οι προσκεκλημένοι έπεσαν από ύψος σχεδόν δύο μέτρων.

Απολογισμός ήταν δεκάδες τραυματίες κάποιοι εκ των οποίων σοβαρά, λόγω και του μεγάλου ύψους αλλά και του βραχώδους εδάφους. «Εχουμε τουλάχιστον 25 τραυματίες», είπε ο Σαμουέλ Σοτέλο, τοπικός αξιωματούχος, στο τηλεοπτικό δίκτυο Milenio. «Δύο εισήχθησαν σε νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα», διευκρίνισε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA