Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας αστέρας του κολεγιακού μπάσκετ των ΗΠΑ, ο 21χρονος Darius Lee έπεσε νεκρός μετά από πυρά αγνώστου στο Χάρλεμ! Ο Lee γκαρντ - φόργουορντ των Houston Baptist Huskies, πυροβολήθηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια ενός μπαρμπεκιου περίπου στις 12:40 π.μ. (τοπική ώρα) στην East 139th Street και 5th Avenue στη γενέτειρά του στο Χάρλεμ, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης. Στο ίδιο επεισόδιο τραυματίστηκαν ακόμα οκτώ, δυο εκ των οποίων γυναίκες!

«Είμαστε συντετριμμένοι», δήλωσε ο επικεφαλής προπονητής των Huskies, Ρον Κότρελ, και πρόσθεσε. «Ο Darius ήταν ένας αξιαγάπητος νεαρός που αγαπούσε τον Κύριο, τη μαμά του, την οικογένειά του, τους συμπαίκτες του, τους φίλους του και ολόκληρη την οικογένεια του HBU. Όσο σπουδαίος μπασκετμπολίστας κι αν ήταν, ήταν ακόμα καλύτερος άνθρωπος. Δεν μπορώ καν να σκεφτώ το μπάσκετ αυτή τη στιγμή».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Lee τραυματίστηκε από σφαίρες στο στήθος και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο τοπικό νοσοκομείο, όπου και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Lee θα αποφοιτούσε τον Δεκέμβριο και πρόσφατα ανακηρύχθηκε από το HBU ως αθλητής της χρονιάς.  Ο 21χρονος γκαρντ - φόργουορντ έπαιξε τα τελευταία δυο χρόνια στους Houston Baptist Huskies του NCAA, σημειώνοντας 18.2 πόντους, 8.3 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ μ.ό. φέτος.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Δεν έχουν γίνει συλλήψεις και τα κίνητρα του φονικού δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι βρήκε ένα όπλο στο σημείο της τραγωδίας αλλά είναι άγνωστο ακόμα αν αυτό είναι το όπλο του εγκλήματος. Το περιστατικό αυτό στη Νέα Υόρκη ήταν ο 277ος μαζικός πυροβολισμός στις ΗΠΑ φέτος, σύμφωνα με το Gun Violence Archive .

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA