ΔΙΕΘΝΗ
03/07/2022 12:43

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Ακύρωσε ομιλία του λόγω κρυολογήματος

Ο βουλευτής του ΑKP, Ρεφίκ Οζέν, δήλωσε ότι η συγκέντρωση του Ερντογάν αναβλήθηκε λόγω «κοινού κρυολογήματος». «Η υγεία του προέδρου μας είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο», είπε ο βουλευτής

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Ακύρωσε ομιλία του λόγω κρυολογήματος
Πηγή: AP
Ανάγνωση:

Μπορεί ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να είχε προγραμματισμένη ομιλία στην Προύσα, όμως αυτή αναβλήθηκε λόγω κωλύματος του Τούρκου προέδρου. Σύμφωνα με τοπικούς βουλευτές, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία κι αυτό τον έκανε να αναβάλει την προγραμματισμένη ομιλία που είχε για σήμερα στις 14:00.

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΑKP, Ρεφίκ Οζέν, δήλωσε ότι η συγκέντρωση αναβλήθηκε λόγω «κοινού κρυολογήματος». «Η υγεία του προέδρου μας είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο», είπε ο Ρεφίκ Οζέν, ενώ δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση από την τουρκική προεδρία.

Στο μεταξύ στα τουρκικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, κυκλοφορούν φήμες ότι ο Τούρκος πρόεδρος υπέστη μερική παράλυση στο αριστερό μέρος του προσώπου χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής.

Για την ομιλία του Τούρκου προέδρου, η Προύσα είχε ετοιμαστεί και σημαιοστολιστεί, τα πάρκινγκ είχαν αδειάσει όπως και οι δρόμοι είχαν πρασινίσει. Τα έξοδα και όλες οι προετοιμασίες λέγεται ότι ανήλθαν σε 2,5 εκατομμύρια τουρκικές λίρες. (145.000 ευρώ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΡΕΤΖΕΠ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ