Μενού
  • Α-
  • Α+

Μοντέλο του OnlyFans συνελήφθη για την δολοφονία του συντρόφου της. Η 25χρονη Courtney Clenney κατηγορείται ότι έσφαξε μέχρι θανάτου τον 27χρονο σύντροφό της, Christian Obumseli, τον περασμένο Απρίλιο μέσα στο διαμέρισμά τους στο Μαϊάμι. Η νεαρή influencer, η οποία εμφανίζεται με το όνομα Courtney Tailor στα social media, συνελήφθη την Τετάρτη (10/8) στην Χαβάη και περιμένει την έκδοσή της στη Φλόριντα, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την κατηγορία για φόνο δεύτερου βαθμού.

Διαβάστε ακόμη: Γαλλία: Ανδρας έκανε «βουτιά θανάτου» σε νεροτσουλήθρα και έγινε viral

https://www.instagram.com/p/CbThpMdpyV3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 25χρονη, όπως αναφέρει η New York Post, βρισκόταν σε κέντρο απεξάρτησης στη Χαβάη για κατάχρηση ουσιών και μετατραυματική διαταραχή όταν συνελήφθη από την αστυνομία, σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος της. «Είμαι εντελώς σοκαρισμένος, ειδικά από τη στιγμή που συνεργαζόμασταν με την έρευνα και προσφερθήκαμε να την παραδώσουμε οικειοθελώς αν κατηγορηθεί», είπε ο δικηγόρος στην εφημερίδα. «Ανυπομονούμε να ξεκαθαρίσουμε το όνομά της στο δικαστήριο».

https://www.instagram.com/p/Ca2nUsRuG2J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η σύλληψη του μοντέλου έρχεται σχεδόν τέσσερις μήνες αφότου οι εισαγγελείς άνοιξαν και πάλι την έρευνα για το εν λόγω έγκλημα. Η νεαρή, η οποία έχει 2 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, φέρεται να μαχαίρωσε τον 27χρονο στο στήθος στις 3 Απριλίου μετά από καυγά στην πολυτελή πολυκατοικία τους στην γειτονιά Edgewater του Μαϊάμι.

https://share.tmz.com/watch/2022-04-07-040722-courtney-tailor-1391697/

Ο δικηγόρος της ισχυρίστηκε ότι η Clenney ενήργησε σε αυτοάμυνα όταν ο Obumseil της επιτέθηκε αφού την καταδίωκε για αρκετές εβδομάδες. «Η σταρ του Instagram αναγκάστηκε να μαχαιρώσει την Obumseil αφού την άρπαξε από το λαιμό», είπε ο δικηγόρος της. Το ζευγάρι, που έβγαινε για λιγότερο από δύο χρόνια, ήταν αποξενωμένο τότε, πρόσθεσε ο δικηγόρος.

https://www.instagram.com/p/CXeb2xnF6mA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το TMZ εξασφάλισε βίντεο από τη σκηνή του εγκλήματος που δείχνει την 25χρονη να φοράει χειροπέδες, ενώ είναι βουτηγμένη μέσα στο αίμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA