Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε όλα τα μικρά παιδάκια αρέσει να... κυνηγάνε φυσαλίδες! Είναι ένα από τα παλαιότερα παιχνίδια και σίγουρα θα συνεχίσει να υπάρχει και στο μέλλον. Το ζήτημα, ωστόσο, είναι πως δεν αρέσει μόνο στα μικρά παιδιά αλλά και στα μικρά... ελεφαντάκια! Απόδειξη; Ο Brazos, ένα μικρό ελεφαντάκι, μόλις 10 μηνών, που περνά ευχάριστα την ώρα του προσπαθώντας να πιάσει με την προβοσκίδα του και το στόμα του τις φυσαλίδες που είναι μπροστά του.

Το βίντεο έρχεται από τον ζωολογικό κήπο Fort Worth στο Τέξας ο οποίος έδωσε και στη δημοσιότητα μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Instagram τις εικόνες.

https://www.instagram.com/reel/ChatvHog2Hx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Brazos, όπως αναφέρει η dailymail.co.uk, γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου και είναι ο τέταρτος ασιατικός ελέφαντας που γεννήθηκε στον ζωολογικό κήπο από το 1986. Οι εικόνες τον δείχνουν να ανοίγει το στόμα του και να κουνάει τον κορμό του στο κύμα των φυσαλίδων που του έρχονταν πριν τις κυνηγήσει λίγες στιγμές αργότερα. Κάποια στιγμή μάλιστα, εθεάθη με το στόμα ορθάνοιχτο μπροστά από μια μηχανή φυσαλίδων, να προσπαθεί να καταπιεί φυσαλίδες που έρχονται προς την κατεύθυνση του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA