Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πρωί της 18ης Αυγούστου όλα κυλούσαν ήρεμα, σχεδόν ειδυλλιακά, στην παραλία Bang Saen στην επαρχία Chonburi της Ταϊλάνδης, περίπου 100 χιλιόμετρα ανατολικά της Μπανγκόκ όταν ξαφνικά οι λουόμενοι είδαν να «ξεβράζεται» στην ακρογιαλιά το «νεκρό σώμα» μιας γυναίκας.

Όπως ήταν φυσικό επικράτησε ένας αδιανόητος πανικός ενώ πολλοί κοιτούσαν σε κατάσταση σοκ το αποτρόπαιο θέαμα. Κάποιοι, οι πιο ψύχραιμοι, άρχισαν να καλούν σε βοήθεια και να παίρνουν τηλέφωνο την αστυνομία καθώς η γυμνή γυναίκα που κείτονταν νεκρή στην ακτή μονάχα μ΄ ένα μπλουζάκι πάνω από το κεφάλι της.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν περιπολικά και ασθενοφόρα. Όταν έφτασαν κοντά στη «νεκρή γυναίκα» ο συναγερμός έληξε εν μέσω.... γέλιων μέχρι δακρύων. Όπως διαπιστώθηκε το «πτώμα» ήταν μια σούπερ ρεαλιστική κούκλα του σεξ «AV Idol»! Πρόκειται για ένα σύγχρονο ιαπωνικό μοντέλο, του οποίου το κόστος ανέρχεται στα 556 ευρώ.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η αστυνομία εκτιμά ότι αρχικά αφέθηκε σε ένα ποτάμι προτού καταλήξει στη θάλασσα και το ξεβράσει στην παραλία.. Παρόλο που της λείπει το κεφάλι, η κούκλα φυλάσσεται στο τοπικό αστυνομικό τμήμα σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης βρει το θάρρος να εμφανιστεί για να τη διεκδικήσει ξανά αν και κάτι τέτοιο μετά από τη διάσταση που πήρε το θέμα μοιάζει, μάλλον, δύσκολο!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA