Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός σήμανε στο κέντρο των Βρυξελλών το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ένα φορτηγάκι έπεσε στον εξωτερικό χώρο μιας καφετέριας, με συνέπεια να τραυματιστούν ελαφρά έξι άτομα και οι θαμώνες να περιέλθουν σε σοκ. Ο οδηγός διέφυγε χωρίς να έχει καταστεί επί του παρόντος σαφές εάν επρόκειτο για ατύχημα ή για εσκεμμένη ενέργεια.

Διαβάστε ακόμη: Χάος σε πτήση από Μάντσεστερ προς Ρόδο: Γυναίκα ούρησε, χαστούκισε και πήγε να ανοίξει την πόρτα

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα, το βαν έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε τραπεζοκαθίσματα και ανθρώπους που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο χώρο. Ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε σε φυγή μετά το συμβάν, το οποίο συνέβη λίγο πριν τη 1 (τοπική ώρα) και αναζητείται, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στις Βρυξέλλες.

Όπως επισημαίνεται, ακόμη ερευνάται εάν το περιστατικό ήταν ατύχημα ή σκόπιμα. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στα βελγικά μέσα ενημέρωσης ότι το βαν μπήκε στη Rue Saint-Michel, που οδηγεί σε μια πολυσύχναστη εμπορική περιοχή, και φαινόταν να στοχεύει στην καφετέρια.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA