Μενού
  • Α-
  • Α+

Αλλοι έχουν σκυλιά, άλλοι γατιά, άλλοι πουλιά κι άλλοι αλιγάτορες. Κατοικίδια είναι όλα τα προαναφερθέντα, έτσι κι ο Γουόλι, ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός στις ΗΠΑ με δικό του λογαριασμό και 73.000 followers καθώς και εκατοντάδες χιλιάδες likes. Ο Γουόλι έγινε ευρέως γνωστός, καθώς ένα μικρό κορίτσι είχε βγάλει βόλτα με λουρί τον αλιγάτορα για να δροσιστεί σε σιντριβάνι του «Love Park» στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.

Ο ιδιοκτήτης του Γουόλι, Τζόι Χένεϊ, έχει καρκίνο του προστάτη και υποβάλλεται σε ακτινοβολίες και όπως λέει έχει αποκτήσει τον αλιγάτορα ως ζώο συναισθηματικής υποστήριξης. Εχει μάλιστα κι άδεια...

https://www.tiktok.com/@wallythealligator/video/7134861695196957994

Μάλιστα, πρόκειται για ένα πολύ ήσυχο και παιχνιδιάρικο κατοικίδιο καθώς ο επτάχρονος αλιγάτορας όχι μόνο δεν έχει επιτεθεί ποτέ ούτε έχει δείξει επιθετικότητα απέναντι σε κανέναν, αλλά παίζει και κολυμπάει στις πισίνες μαζί με παιδιά! Ο Γουόλι είναι τόσο δημοφιλής που διεκδικεί το βραβείο των 10.000 δολαρίων στο διαγωνισμό "America's Favorite Pet".

Ο Τζόι Χένεϊ και ο Γουόλι συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2015, όταν ένας φίλος τον ρώτησε αν ήταν σε θέση να φιλοξενήσει έναν αλιγάτορα μετά τη διάσωση του από μια λίμνη στο Ορλάντο. Πλέον κοιμούνται ακόμα και στο ίδιο κρεβάτι με τον ιδιοκτήτη του καθώς «κατά τη διάρκεια ενός ζεστού καλοκαιριού, είναι ωραίος και δροσερός για ύπνο μαζί του», είπε.

Ο Χένεϊ πηγαίνει τον κροκόδειλο σε πάρτι, ποδοσφαιρικούς αγώνες και σε σχολεία και καλοκαιρινές κατασκηνώσεις για εκπαιδευτικές παρουσιάσεις σχετικά με τα ερπετά. Ο WallyGator δεν έχει λουρί γύρω από το στόμα του, αλλά δεν έχει δαγκώσει ποτέ κανέναν, είπε ο Χένεϊ.

https://www.tiktok.com/@wallythealligator/video/7134861695196957994
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA