Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα αποτρόπαιο έγκλημα με θύματα δύο παιδιά και την 18χρονη αδερφή τους συγκλονίζει την Ιρλανδία. Μετά από έρευνες οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως δράστης της τριπλής δολοφονίας ήταν ο μεγάλος αδερφός ηλικίας 24 ετών! Ο Andy Cash προσήχθη στο δικαστήριο προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες και το μόνο που είπε ήταν «κανένα σχόλιο», όπως μεταδίδουν ιρλανδικά ΜΜΕ.

Διαβάστε ακόμη: Τριπλό έγκλημα συγκλονίζει την Ιρλανδία - Σκότωσε 8χρονα δίδυμα και την αδερφή τους, πέταξε τις σορούς από το παράθυρο

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Cash ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης ενώ υπέβαλε αίτημα να κρατηθεί ο πελάτης σου σε ειδικά διαμορφωμένο κελί προκειμένου να μην έχει επαφή με άλλους κρατούμενους. Σημειώνεται πως ενόσω το δικαστήριο έκανε ανάγνωση του κατηγορητηρίου ο 24χρονος παρέμενε σιωπηλός. Η 8χρονη Τσέλσι και ο 8χρονος Κρίστι φώναζαν απελπισμένα για βοήθεια πριν ο αδερφός τους τα μαχαιρώσει και τα ρίξει από το παράθυρο.

Η 18χρονη αδερφή τους, Λίζα, προσπάθησε να τα σώσει αλλά δεν τα κατάφερε και έπεσε νεκρή. Το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε σε σπίτι επί της λεωφόρου Rossfield, στο Jobstown του Δουβλίνου. Ο 14χρονος αδερφός τους κατάφερε να διαφύγει και νοσηλεύεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Γείτονες άκουσαν μία γυναίκα να ουρλιάζει «βοήθησέ με» και κάλεσαν την αστυνομία. Σύμφωνα με την Sun, στο σπίτι «ήταν ένα λουτρό αίματος» και «αυτά τα παιδιά δεν είχαν καμία ευκαιρία. Η σκηνή ήταν φρικτή και τα θύματα είχαν βίαιο θάνατο».

Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως μαχαιρώθηκε πρώτα η Λίζα που επιχείρησε να εμποδίσει τον αδερφό της να πλησιάσει τα δίδυμα. Μετά τα τηλεφωνήματα των γειτόνων, ένοπλοι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή και εισέβαλαν στο σπίτι, αντικρίζοντας τη Λίζα νεκρή δίπλα από τη σκάλα. Τότε ο 24χρονος κλειδώθηκε στη σοφίτα και οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν λαστιχένιες σφαίρες και χειροβομβίδες κρότου λάμψης για να βγει. Στη συνέχεια άνοιξε την πόρτα και κινήθηκε απειλητικά προς τους αστυνομικούς οι οποίοι χρησιμοποίησαν τέιζερ και τον συνέλαβαν. Η μητέρα των παιδιών φαίνεται πως δεν βρισκόταν στο σπίτι τη στιγμή της επίθεσης, αλλά την ειδοποίησαν και όταν επέστρεψε αντίκρισε το λουτρό αίματος.  Η 18χρονη Λίζα, η 8χρονη Τσέλσι και ο 8χρονος Κρίστι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA