Μενού
  • Α-
  • Α+

Η εκπρόσωπος της ρωσικής διπλωματίας Μαρία Ζαχάροβα επέδειξε για μία ακόμα φορά επαίσχυντη συμπεριφορά κι αυτή τη φορά έβαλε στο στόχαστρο τη νέα πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Λιζ Τρας. «Μερικές φορές αναρωτιόμαστε: άραγε αληθινά, σε χώρες με μεγάλο πληθυσμό και ισχυρές χάρη σε μακροχρόνιες δημοκρατικές παραδόσεις, δεν υπάρχει κανένας ικανός να αντιπροσωπεύσει τους διάφορους κλάδους της εξουσίας με τρόπο αξιοπρεπή, επαγγελματικό και συνετό;», δήλωσε η Ζαχάροβα, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων TASS.

«Το πρόβλημα συνδέεται ίσως με την κρίση της δημοκρατίας, επειδή αυτό το "αποτέλεσμα" δεν έχει καμιά σχέση με την άμεση επιλογή των Βρετανών», υποστήριξε σχετικά με την Τρας.Το Κρεμλίνο δήλωσε χθες πως δεν περιμένει «αλλαγές προς το καλύτερο» με την εκλογή της Λιζ Τρας, γνωστής για τη σκληρή γραμμή της έναντι της Ρωσίας, την οποία χαρακτηρίζει «επιτιθέμενη» χώρα εξαιτίας της ρωσικής επίθεσης στην Ουκρανία η οποία διεξάγεται από τις 24 Φεβρουαρίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA