Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ συγκλόνισε όχι μόνο τη Βρετανία αλλά ολόκληρο τον πλανήτη, με τα συλλυπητήρια μηνύματα να καταφτάνουν από όλο τον κόσμο. Ωστόσο, δεν λυπήθηκαν όλοι για τον χαμό της, με έναν παρουσιαστή από την Αργεντινή να... ανοίγει σαμπάνια και να πανηγυρίζει που η 96χρονη μονάρχης έφυγε από τη ζωή. «Η γριά πήγε στην κόλαση. Συγχαρητήρια στον διάολο που την πήρε» ανέφερε στο απαράδεκτο σχόλιό του.

Ειδικότερα, ο Αργεντινός δημοσιογράφος και πολιτικός Σαντιάγκο Κούνεο ξεκίνησε την εκπομπή του με έναν πανηγυρικό τόνο. Ανάμεσα σε χειροκροτήματα από το πάνελ, μετέδωσε την είδηση του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ της Βρετανίας και το γιόρτασε ανοίγοντας ένα μπουκάλι σαμπάνια, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Star. Μάλιστα, ο  Αργεντινός παρουσιαστής δεν σταμάτησε εκεί αλλά ζήτησε «δυνατό χειροκρότημα» από τους θεατές του και γέμισε το ποτήρι του με σαμπάνια για να γιορτάσει τον θάνατο της Ελισάβετ. «Η εξαφάνιση της βασίλισσας είναι καλή είδηση για όλους» είπε χαρακτηριστικά, και συνέχισε με ένα απίστευτο υβρεολόγιο που δεν είναι δυνατό να αναπαραχθεί, ενώ χαρακτήρισε όλα τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, ως «βρώμικα, πειρατές, κλέφτες, γενοκτόνους».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Το βίντεο με την απίστευτη απρέπεια του Αργεντινού παρουσιαστή για την Ελισάβετ έγινε (όπως είναι λογικό) viral στο Διαδίκτυο, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες να ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του για τις απαράδεκτες δηλώσεις και τις ύβρεις του.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος παρουσιαστής είναι γνωστός στην Αργεντινή για την... τάση του να προκαλεί με ακραίες θέσεις και απόψεις. Εχει δοκιμάσει κιόλας την τύχη του στην πολιτική τρεις φορές μέχρι σήμερα, όλες χωρίς επιτυχία. Μάλιστα, η σφοδρή αντίθεσή του στην κυβέρνηση του Μαουρίσιο Μάκρι οδήγησε αρκετές κυβερνητικές αρχές να τον μηνύσουν το 2018 για «υποκίνηση μίσους και ασέβεια». Εχει, άλλωστε, εμπλακεί και σε σοβαρές νομικές περιπέτειες όταν κατηγορήθηκε για αντισημιτισμό όταν υποστήριξε ότι «Οι Εβραίοι δεν είναι Αργεντινοί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA