Μενού
  • Α-
  • Α+

Βασίλισσα Ελισάβετ: Αυτή η φωτογραφία είναι το στιγμιότυπο που περίμενε ο διεθνής Τύπος, αφού οι γιοι του βασιλιά Καρόλου, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο Χάρι και οι σύζυγοί του, Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκαν για πρώτη φορά ξανά μαζί μετά την κηδεία του παππού τους. Οι Βρετανοί royals που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν «ψυχρανθεί» περπάτησαν έξω από το Κάστρο του Ουίνδσορ για να επιθεωρήσουν τα αφιερώματα και τα λουλούδια που αφήνουν οι πολίτες στις πύλες του κτήματος Berkshire ως φόρο τιμής στη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ. Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας και ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ ήταν ντυμένοι στα μαύρα ενώ φωτογραφήθηκαν να περπατούν μαζί, παραμερίζοντας τις διαφορές που πυροδότησε το Megxit. Νωρίτερα σήμερα ο Πρίγκιπας της Ουαλίας απέτισε έναν συγκινητικό φόρο τιμής στη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ, περιγράφοντας τη γιαγιά του ως «εξαιρετικό ηγέτη, του οποίου η δέσμευση για τη χώρα, τα βασίλεια και την Κοινοπολιτεία ήταν απόλυτη».

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Θα στηρίξω τον πατέρα μου, Κάρολο

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, δήλωσε το Σάββατο ότι θα στηρίξει τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο Γ' «με όλους τους δυνατούς τρόπους» προς τιμήν της γιαγιάς του βασίλισσας Ελισάβετ Β'. «Ήξερα ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα, αλλά μου χρειάζεται χρόνος για να συνηθίσω στην πραγματικότητα της ζωής χωρίς την γιαγιά», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. Παράλληλα, το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA