Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη Βρετανία για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ βρίσκεται η Ολένα Ζελένσκα. Η σύζυγος του Βολοντίμιρ Ζελένσκι συνομίλησε με την πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ, σε συνάντηση που είχαν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Η Ολένα Ζελένσκα έφυγε από την εμπόλεμη Ουκρανία και βρίσκεται πλέον στο Λονδίνο.  Σύμφωνα με την Daily Mail, η Κέιτ Μίντλετον πραγματοποίησε ακρόαση με την Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας, Όλενα Ζελένσκα, η οποία αναμένεται να ηγηθεί της ουκρανικής αντιπροσωπείας στην κηδεία. Οι δύο γυναίκες, φορώντας μακριά μαύρα φορέματα, κάθονταν μπροστά σε ένα τζάκι και συνομιλούσαν για αρκετή ώρα, τόσο για την αποθανούσα μονάρχη, όσο και για την κατάσταση στην εμπόλεμη Ουκρανία.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Ελισάβετ: Η μεγαλύτερη συγκέντρωση ηγετών στη κηδεία της - Η λίστα των καλεσμένων

Νωρίτερα, η Ζελένσκα εθεάθη να εισέρχεται στην Αίθουσα του Γουέστμινστερ, όπου βρίσκεται προς το παρόν η εκλιπούσα μονάρχης, λίγα λεπτά πριν φτάσει και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν για να αποτίσει τα σέβη του. Ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε μαζί με άλλα μέλη της ουκρανικής αποστολής, ντυμένη στα μαύρα και με μια χρυσή καρφίτσα στο στήθος της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA